Gram Fs 481864 N X(V)/1 Fryseskab, Stål

6.189 kr.

Oplev Gram Fs 481864 N X(V)/1 fryseskabet – effektivt, stilrent og energibesparende. Hold dine fødevarer friske med optimal opbevaring og plads til alt.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900696326113 Kategori:

Oplev det optimale fryseredskab til dit køkken med Gram Fs 481864 N X(V)/1 fryseskabet i stål. Dette fryseskab er designet til at imødekomme dine behov med en perfekt kombination af stil, funktionalitet og bæredygtighed. Den elegante stålfinish tilføjer et moderne præg til dit hjem og passer perfekt ind i enhver indretningsstil.

Med en kapacitet på 186 liter har dette fryseskab rigeligt med plads til alle dine frysevarer. Uanset om du opbevarer familiens yndlingsis, hjemmelavede retter eller friske råvarer, sikrer Gram, at alt forbliver friskt og let tilgængeligt. De smarte opbevaringsløsninger, herunder justerbare hylder og fryseskuffer, giver dig fleksibilitet til at organisere indholdet, så du altid har styr på dine ingredienser.

Fryseskabet er udstyret med en effektiv kompressorteknologi, som sikrer hurtig og ensartet afkøling. Du kan stole på, at dine madvarer opbevares ved den ideelle temperatur, hvilket ikke blot forlænger holdbarheden, men også bevarer smagen og næringsstofferne. Med en energieffektiv klasse på A++, kan du sikre dig, at du gør en forskel for miljøet, samtidig med at du sparer på energiregningen.

En anden bemærkelsesværdig funktion ved Gram Fs 481864 N X(V)/1 fryseskabet er det intelligente No Frost-system. Dette innovative design forhindrer isdannelse, hvilket betyder, at du ikke behøver at bruge tid og kræfter på at afrimning. Det holder rummets temperatur konstant, hvilket er ideelt for dine frosne varer og giver dig mere tid til at nyde livet.

Desuden er fryseskabet forsynet med en praktisk elektrisk temperaturregulering, så du nemt kan justere temperaturen efter dine behov. Det klare LED-display gør det muligt at følge med i indstillingerne uden besvær. Og med det stilfulde design og den robuste konstruktion, er dette fryseskab ikke kun et praktisk valg, men også en investering i dit hjem.

Sikkerhed og pålidelighed er i fokus med Gram. Dette fryseskab har en høj nødstrømsfunktion, så du kan være tryg ved, at dine madvarer forbliver kolde, selv i tilfælde af strømafbrydelser. Det giver dig ro i sindet, vidende at dine frysevarer altid er beskyttet.

Alt i alt er Gram Fs 481864 N X(V)/1 fryseskabet i stål en ideel partner i dit køkken – ét, der kombinerer stil, effektivitet og funktionalitet på bedste vis. Giv dig selv den oplevelse det er at have et fryseskab, der ikke kun leverer på alle punkter, men også skaber en visuel værdi i dit hjem. Invester i dette unikke fryseskab og løft din madopbevaring til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Fs 481864 N X(V)/1 Fryseskab, Stål”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.