Gram Fryseskab integrerbar FSI401754N/1 – 2+2 års garanti

8.249 kr.

Oplev Gram Fryseskab FSI401754N/1 med energieffektivitet og elegant integrerbart design – perfekt til moderne køkkener og langtidsholdbare madvarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652601775750645 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af funktionalitet og elegant design med Gram Fryseskab FSI401754N/1. Dette fuldintegrerbare fryseskab sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af moderne køkkenløsninger. Med en imponerende kapacitet på 197 liter er der plads til alt det, du har brug for; fra store portioner til enestående delikatesser.

Det stilrene, integrerbare design gør, at fryseskabet let kan skjules bag skabsdøre, hvilket sikrer et sammenhængende og minimalistisk look i dit køkken. Uanset din indretningsstil vil Gram Fryseskabet smelte sømløst ind i rummets æstetik. Det er ikke bare et fryseskab; det er en del af dit hjems hjerte.

Med en energiklasse på E gavner dette fryseskab både miljøet og din elregning. Det er bygget med fokus på energieffektivitet, hvilket betyder, at det bruger mindre strøm uden at gå på kompromis med ydeevnen. Denne bæredygtige tilgang gør det til et smart valg for den moderne forbruger, der ønsker at reducere sit klimaaftryk.

Gram Fryseskab FSI401754N/1 er udstyret med No Frost-teknologi, hvilket betyder, at du slipper for den tidskrævende opgave med afrimning. Det giver dig mere tid til at bruge dit køkken til det, det er bedst til – madlavning og samvær. Den ideelle temperatur er altid garanteret, takket være det elektroniske kontrolsystem med tydeligt display, der gør det nemt at overvåge og justere indstillingerne, så alt opbevares optimalt.

Funktionaliteterne er designet med brugeren i tankerne – med praktiske opbevaringsmuligheder og fleksible hylder kan du organisere dine frysevarer, så de altid er lette at finde. Den smarte indretning sikrer, at der er plads til alle dine yndlingsretter, mens de medfølgende skuffer gør det nemt at opbevare både store og små genstande.

Kvalitet og holdbarhed er helt centralt i Gram’s filosofi, og med denne model får du 2+2 års garanti, så du kan have fuld tillid til dit køb. Det er også et tegn på det høje niveau af håndværk og teknologi, der er lagt i hvert enkelt produkt.

Sammenfattende leverer Gram Fryseskab FSI401754N/1 ikke blot en praktisk fryseopbevaringsløsning; det er et statement i dit køkken. Med et elegant design, innovativ teknologi og fokus på bæredygtighed er dette fryseskab den ideelle partner til madlavning og opbevaring, der giver både stil og funktionalitet til dit hjem. Gør dit køkken til et sted for kreativitet og glæde, hvor hver måltid er en mulighed for at nyde livets gode stunder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Fryseskab integrerbar FSI401754N/1 – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.