Siemens Iq500 Gs58nawcv – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 191 Cm – 366 Liter – Klasse C – Hvid

9.337 kr.

Oplev Siemens Iq500 fryser med imponerende kapacitet og energieffektivitet. Hold dine fødevarer friske længere med stilfuldt design og optimal opbevaring.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900290663516 Kategori:

Oplev fremtidens opbevaring med Siemens Iq500 GS58NAWCV fryseren, der kombinerer moderne teknologi med enestående design og funktionalitet. Denne stående fryser er ikke blot en appliance – den er en uundgåelig partner i dit køkken, der revolutionerer måden, du opbevarer og organiserer dine madvarer på.

Med en imponerende kapacitet på 366 liter tilbyder Siemens Iq500 fryseren en overflod af plads til alt lige fra frosne grøntsager til familievenlige måltider. Med sin dimensioner på 70 cm i bredden, 78 cm i dybden og 191 cm i højden, passer den perfekt ind i de fleste køkkener, samtidig med at den giver dig den ekstra opbevaringsplads, du har brug for i en travl hverdag.

Den elegante hvide finish giver fryseren et tidløst look, der vil passe ind i enhver indretning; uanset om dit køkken er moderne, landligt eller minimalistisk. De bløde linjer og det funktionelle design gør, at den ikke blot er praktisk, men også en æstetisk gevinst i dit hjem.

Siemens Iq500 fryseren er udstyret med innovativ teknologi som NoFrost-funktionen, der forhindrer isdannelse, så du slipper for det besvær, der følger med manuel afrimning. Samtidig holder denne teknologi dine madvarer friske længere, da den skaber en optimal luftcirkulation. Du kan slippe for bekymringerne om frostskader og bevare smagen og næringsstofferne i dine fødevarer.

Med en energiklasse C vil du også opleve, at fryseren er designet med tanke på miljøet. Den effektive energiforbrug sikrer ikke kun økonomiske besparelser, men bidrager også til en grønnere fremtid. Du kan roligt lægge dine madvarer ind i fryseren uden at bekymre dig om energiregningen.

Fryserens brugervenlige indretningssystem inkluderer justerbare hylder og skuffer, der gør det nemt at organisere madvarer efter behov. Uanset om du skal opbevare store portioner fra en weekendmiddag eller små frysevarer til hurtige snacks, kan du nemt finde plads til alt. Desuden giver LED-belysningen et klart overblik over indholdet, så du hurtigt kan finde, det du leder efter.

Siemens Iq500 GS58NAWCV fryseren er mere end bare en fryser – den er en investering i din hverdag. Den vil hjælpe dig med at spare tid, holde madvarer friske og give dig ro i sindet, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig. Oplev forskellen med Siemens – hvor innovation møder stil og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Siemens Iq500 Gs58nawcv – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 191 Cm – 366 Liter – Klasse C – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.