Gorenje Fn4172cw – Fryser – Stående – Bredde: 55 Cm – Dybde: 55.7 Cm – Højde: 169.1 Cm – 194 Liter – Klasse E

4.084 kr.

Oplev Gorenje Fn4172cw fryseren med 194 liter plads, kompakt design og energiklasse E – den perfekte løsning til dine opbevaringsbehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901349341281 Kategori:

Oplev den perfekte fryser til dit hjem med Gorenje FN4172CW, en stående fryser, der kombinerer stil, funktionalitet og effektivitet. Måler 55 cm i bredde, 55.7 cm i dybde og 169.1 cm i højde, denne fryser er designet til at passe ind i både små og store køkkener uden at gå på kompromis med opbevaringskapaciteten. Med en rummelig kapacitet på 194 liter bliver det nu lettere end nogensinde at opbevare dine yndlingsfødevarer og reducere madspild.

Gorenje FN4172CW er energiklasse E, hvilket betyder, at den er energieffektiv og hjælper dig med at holde elregningen nede, alt imens du beskytter miljøet. Den innovative out-of-the-box-teknologi sikrer, at din mad forbliver frisk længere, og du kan nu gemme dine rester og indkøb uden bekymringer. Fryseren er udstyret med en intelligent frostfunktion, der tilpasser sig dine behov. Du kan hurtigt fryse friske fødevarer, så de bevarer kvalitet og næringsstoffer.

Designet på FN4172CW er både moderne og tidløst. Den hvide overflade passer ind i enhver indretning og tilføjer et elegant touch til dit hjem. Den let tilgængelige kontrolpanel gør det nemt for dig at justere temperaturer og indstillinger, så du altid har fuld kontrol over dine opbevaringsforhold. Den indvendige belysning sikrer også, at du nemt kan finde det, du leder efter, selv i de tidlige morgenstunder.

Fryseren er udstyret med flere skuffer og hylder, der giver dig mulighed for at organisere dine fødevarer effektivt. Uanset om du opbevarer frostvarer, is eller andre delikatesser, kan du tilpasse indretningen, så den passer til dine behov. Med glideskinner, der sikrer nem adgang, kan du hurtigt finde dine ingredienser og gøre madlavningen til en leg.

Sikkerhedsfunktionerne er også i top. Fryseren har en alarm, der advarer dig, hvis temperaturen stiger, hvilket hjælper med at beskytte dine madvarer mod skader. Uanset om du går på ferie i længere tid, eller bare ønsker ro i sindet, kan du stole på, at Gorenje FN4172CW fortsætter med at levere optimal opbevaring.

Gorenje FN4172CW er den ideelle fryser for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en praktisk, stilren, og funktionel enhed i sit hjem. Dens innovative teknologier, rummelige indhold, samt evnen til at tilpasse sig dine behov, gør denne fryser til et must-have i enhver husstand. Opgrader dit køkken og oplev forskellen med Gorenje FN4172CW – din mad fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gorenje Fn4172cw – Fryser – Stående – Bredde: 55 Cm – Dybde: 55.7 Cm – Højde: 169.1 Cm – 194 Liter – Klasse E”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.