Bosch Serie | 4 Gsn36vwep – Fryser – Stående – Bredde: 60 Cm – Dybde: 65 Cm – Højde: 186 Cm – 242 Liter – Klasse E – Hvid

9.101 kr.

Oplev Bosch Serie | 4 fryseren, der kombinerer rummelighed med energieffektivitet. Ideel til en moderne livsstil med plads til alt dit frysebehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901113361145 Kategori:

Opgrader dit køkken og din madopbevaring med Bosch Serie | 4 GSN36VWEP, en fryser, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Designet til moderne hjem, hvor plads og effektivitet er afgørende, tilbyder denne stående fryser en ideel løsning til opbevaring af dine yndlingsfødevarer. Med en rummelig kapacitet på hele 242 liter kan du nemt opbevare alt fra iskolde delikatesser til infestering af ugens indkøb, så du altid har det, du behøver lige ved hånden.

Det elegante, hvide design tilfører en tidløs æstetik til dit køkken og passer perfekt ind i enhver indretningsstil. Den kompakte bredde på 60 cm og dybde på 65 cm gør det muligt at placere fryseren, hvor det passer dig bedst, uden at gå på kompromis med pladsen. Højden på 186 cm gør den også ideel til opbevaring i større skuffer og hylder, så du kan holde orden og nemt finde, hvad du søger.

Med energiklasse E er Bosch Serie | 4 GSN36VWEP ikke kun en visuel fryd, men også en økonomisk løsning. Den er designet til at minimere energiforbruget og holde dine omkostninger nede uden at gå på kompromis med ydeevnen. Du kan med sindsro fylde fryseren op med de voksne måltider til den kommende uge, vel vidende at den ikke vil trække for meget på din elregning.

Men funktionalitet stopper ikke ved et æstetisk design og lavt energiforbrug. Fryseren er udstyret med innovative teknologier, der sikrer, at dine fødevarer forbliver friske længere. Den såkaldte Super Freeze-funktion giver dig mulighed for hurtigt at fryse nyindkøbte fødevarer, så de bevarer deres smag, tekstur og vitaminer. Tænk på de uforglemmelige måltider, du kan lave med friske ingredienser, som er blevet optimalt opbevaret.

Brugervenligheden er høj med de intuitive betjeningspaneler, som pryder fryserens front. Du kan nemt justere indstillingerne og overvåge temperaturen, så du altid er sikker på, at dine varer opbevares under de bedste forhold. De rummelige fryseskuffer og hylder gør det let at organisere dine fødevarer, så du kan finde præcis det, du søger, når du står i dit køkken og forbereder dine yndlingsretter.

Bosch har et solidt ry for kvalitet og holdbarhed, og med Serie | 4 GSN36VWEP får du en fryser, der er bygget til at holde i mange år. Det er ikke bare et apparat; det er en investering i dit køkken og dit velvære. Giv dig selv den oplevelse at have den perfekte fryser, der understøtter en stressfri og effektiv madlavningsoplevelse. Med Bosch ved din side kan du være sikker på, at dine kulinariske eventyr blot er et øjeblik væk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Serie | 4 Gsn36vwep – Fryser – Stående – Bredde: 60 Cm – Dybde: 65 Cm – Højde: 186 Cm – 242 Liter – Klasse E – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.