Bosch Serie | 6 Giv11afe0 – Fryser – Stående – Til Indbygning – Bredde: 55.8 Cm – Dybde: 54.5 Cm – Højde: 71.2 Cm – 72 Liter – Klasse E

4.726 kr.

Oplev Bosch Serie | 6 fryser med optimal pladsudnyttelse og energieffektivitet. Perfekt til indbygning og sikrer friske ingredienser i længere tid

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901113361139 Kategori:

Bosch Serie | 6 Giv11afe0 er ikke bare en fryser; det er en ægte tilføjelse til dit køkken, der kombinerer funktionalitet med stil og effektivitet. Med et moderne design, der nemt kan integreres i ethvert køkkenmiljø, bliver denne fryser en uundgåelig del af din daglige madlavning og opbevaring. Med sine kompakte målinger på 55.8 cm i bredden, 54.5 cm i dybden og 71.2 cm i højden, tilbyder denne fryser en rummelighed på hele 72 liter, hvilket gør det muligt for dig at opbevare alt fra frosne grøntsager til lækre isdesserter med lethed.

Den indbyggede struktur gør det muligt at få en elegant og strømlinet finish i dit køkken, uden at gå på kompromis med opbevaringskapaciteten. Bosch har med denne fryser også været fokuseret på energieffektivitet, idet den er klassificeret som E. Dette betyder, at du både vil skåne miljøet og reducere dine energiomkostninger, hvilket er en win-win situation for både husholdningen og planeten.

Fryserens innovative teknologi sikrer, at dine madvarer opbevares under optimale forhold. Med avanceret frostteknologi opretholder denne model en jævn og stabil temperatur, så du kan være sikker på, at dine madvarer forbliver friske i længere tid. Denne funktion er essentiel for at minimere frostskader og bevare den naturlige smag og næringsværdi af dine fødevarer.

Desuden er Bosch Serie | 6 Giv11afe0 udstyret med en brugervenlig betjening, der gør det nemt at justere indstillingerne efter præferencer og behov. Uanset om du fryser ned tilberedt mad eller opbevarer indkøbte varer, vil du altid have kontrol over fryseprocesserne og mulighed for at tilpasse dem. Fryseren er også designet med et lavt støjniveau, hvilket skaber et behageligt hjemmemiljø uden unødvendig forstyrrelse.

Rengøring og vedligeholdelse er også gjort lettere med denne fryser. De glatte overflader og design gør det muligt at tørre dem af med et let stræk, hvilket sparer tid og gør, at du kan bruge mere tid på de sjove ting – som at tilberede lækre måltider til dine nærmeste.

Bosch Serie | 6 Giv11afe0 er den ideelle partner i dit køkken, der kombinerer det bedste inden for teknologi, design og funktionalitet. Med denne fryser kan du være sikker på, at dine madvarer opbevares under de bedste forhold, og du får samtidig et stilrent look, der komplementerer dit køkken. Tag skridtet mod en mere organiseret og energieffektiv hverdag med Bosch Serie | 6 Giv11afe0, og oplev bekvemmeligheden ved at have en pålidelig fryser ved din side.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Serie | 6 Giv11afe0 – Fryser – Stående – Til Indbygning – Bredde: 55.8 Cm – Dybde: 54.5 Cm – Højde: 71.2 Cm – 72 Liter – Klasse E”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.