Bosch Serie | 6 Gsn51awdv – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 161 Cm – 290 Liter – Klasse D – Hvid

7.409 kr.

Opdag Bosch Serie | 6 fryser med rummelig kapacitet og energieffektivitet, der holder dine fødevarer friske længere. Oplev kvalitet og design i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900917796214 Kategori:

Oplev en ny standard for frysekomfort og effektivitet med Bosch Serie | 6 GSN51AWDV. Denne stående fryser er designet til dem, der ønsker maksimal opbevaringskapacitet uden at gå på kompromis med stil og funktionalitet. Med sine imponerende dimensioner på 70 cm i bredden, 78 cm i dybden og 161 cm i højden, er dette et perfekt valg til hjemmet, hvor pladserne er dyrebare, men hvor man samtidig ønsker en stor frysekapacitet på hele 290 liter.

Bosch er kendt for sin robuste kvalitet og innovative teknologi, og denne fryser er ikke en undtagelse. Den er klassificeret som klasse D, hvilket betyder, at den leverer et fremragende energiforbrug, der bidrager til at holde omkostningerne nede – både for din pengepung og for miljøet. Uanset om du har brug for at opbevare kød, grøntsager eller is til familien, kan du stole på, at denne fryser holder dine madvarer friske og velbevarede i lang tid.

En af de mest imponerende funktioner ved Bosch Serie | 6 GSN51AWDV er dens NoFrost-teknologi. Dette innovative system forhindrer isdannelse, hvilket betyder, at du slipper for den kedelige og tidskrævende opgave med at afrimning. Du kan sige farvel til frost og is, og i stedet nyde en fryser, der altid er klar til at opbevare dine varer uden besvær.

Frysens indretning er ligeledes gennemtænkt, med flexible opbevaringsmuligheder, der gør det muligt for dig at tilpasse hylderne, så de passer til dine behov. Fra store gryder og kasseroller til små poser med bær – der er plads til det hele. Med sin gennemsigtige front kan du nemt se indholdet uden at åbne døren, hvilket hjælper med at bevare kulden og sikrer, at dine madvarer holder sig friske længere.

Herudover kommer fryseren med en lydniveau på kun 42 dB, hvilket gør den stille nok til, at den kan placeres et hvilket som helst sted i hjemmet uden at forstyrre den daglige rutine. Og med det enkle, men stilrene hvide design, vil den passe ind i enhver køkkenindretning.

Bosch Serie | 6 GSN51AWDV-sikrer ikke blot funktionalitet og storslået opbevaringskapacitet; den er også en investering i kvalitet og bæredygtighed til dit hjem. Tag det første skridt mod en smartere og mere effektiv opbevaring med denne fantastiske fryser. Slip for stresset ved madopbevaring og oplev forskellen med Bosch.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Serie | 6 Gsn51awdv – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 161 Cm – 290 Liter – Klasse D – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.