Siemens Iq500 Gs51nuwdp – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 161 Cm – 290 Liter – Klasse D – Hvid

6.899 kr.

Oplev Siemens Iq500 fryser med 290 liter plads og energiklasse D. Perfekt til familiens behov og holder dine fødevarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900917793210 Kategori:

Oplev den revolutionerende Siemens Iq500 GS51NUWDP fryser, der kombinerer stil, funktionalitet og innovative løsninger for at give dig den bedste opbevaring af madvarer. Med sine elegante linjer og den tidløse hvide finish tilføjer denne fryser et moderne præg til dit køkken, samtidig med at den sikrer, at du har den nødvendige plads og funktionalitet til at opbevare dine frostvarer på en sikker og effektiv måde.

Fryserens rummelige indre er designet med en kapacitet på hele 290 liter, hvilket gør den ideel til den travle husstand eller den madglade familie. Uanset om du ønsker at fryse friske grøntsager, kød, færdigretter eller hjemmebagte lækkerier, så tilbyder denne fryser en optimal løsning til at forlænge holdbarheden af dine yndlingsingredienser. De fleksible hylder og skuffer sikrer, at du nemt kan organisere dine madvarer og hurtigt finde det, du søger, uden at spilde tid.

En af de mest imponerende funktioner ved Siemens Iq500 er det intelligente NoFrost-system. Dette innovative teknologiske fremskridt fjerner behovet for manuel afrimning, da det forhindrer frost og isdannelse i fryseren. Det betyder, at du kan bruge mere tid på at nyde dine madoplevelser og mindre tid på vedligeholdelse. Systemet arbejder ved at cirkulere kold luft jævnt gennem hele fryseren, hvilket også hjælper med at bevare smagen og ernæringsværdien af dine frostvarer.

Denne fryser er ikke bare effektiv, den er også energivenlig med sin energiklasse D. Med Siemens fokus på bæredygtighed kan du være tryg ved, at dit valg også bidrager til en grønnere fremtid. Den miljørigtige drift betyder lavere elregninger og mindre belastning på miljøet, samtidig med at du holder dine madvarer sikre og friske.

Siemens Iq500 er også udstyret med en række brugervenlige funktioner, såsom det intuitive betjeningspanel, der giver dig mulighed for nemt at justere indstillingerne. Derudover har fryseren en akustisk alarm, der advarer dig, hvis døren skulle stå åben for længe, hvilket beskytter dine madvarer mod at blive udsat for stigende temperaturer.

Med sine mål på 70 cm i bredden, 78 cm i dybden og 161 cm i højden passer denne fryser perfekt ind i de fleste køkkener, uden at gå på kompromis med det nødvendige opbevaringsrum. Vælg Siemens Iq500 GS51NUWDP fryseren, og giv dit køkken en smart, funktionel og stilfuld løsning, der gør hverdagen lettere – samtidig med at den sikrer, at dine madvarer altid er friske og klar til brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Siemens Iq500 Gs51nuwdp – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 161 Cm – 290 Liter – Klasse D – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.