Siemens Iq500 Gs54nawcv – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 176 Cm – 328 Liter – Klasse C – Hvid

9.018 kr.

Oplev Siemens Iq500 fryser med stor kapacitet, energieffektivitet og stilrent design, der holder dine madvarer friske længere. Ideel til dit hjem

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900581296710 Kategori:

Oplev en ny æra inden for opbevaring af dine frysevarer med Siemens IQ500 GS54NAWCV, en stående fryser, der forener innovation, funktionalitet og elegancen af moderne design. Med sine generøse dimensioner på 70 cm i bredde, 78 cm i dybde og 176 cm i højde, tilbyder denne fryser en kapacitet på hele 328 liter, hvilket gør det til den ideelle løsning til både små og store husholdninger. Hvad enten du er en madentusiast, der elsker at forberede store portioner, eller blot ønsker at have lækkerier ved hånden til hverdagsmadlavningen, så sikrer Siemens IQ500, at der er plads til alt.

Med sin stilrene hvide overflade glider fryseren ind i ethvert køkkenudtryk og tilføjer et strejf af elegance. Men det er ikke kun det visuelle indtryk, der vil imponere dig. Denne fryser er designet med fokus på energieffektivitet, vurderet til klasse C, hvilket betyder, at du kan fryse dine ingredienser uden at gå på kompromis med miljøet eller dyrt strømforbrug.

Siemens IQ500 GS54NAWCV byder på en række praktiske funktioner, der forhøjer brugervenligheden. De fleksible indretninger, herunder justerbare hylder og en rummelig frugt- og grøntsagsbakke, gør det muligt for dig at udnytte rummet optimalt. Den innovative NoFrost-teknologi sikrer, at du aldrig skal bekymre dig om isdannelse. Fryseren holder sig fri for frost og is, hvilket sparer dig tid og besvær med afrimning. Hvad kan være lettere end at åbne fryseren og finde præcist det, du leder efter, uden at skulle kæmpe med frostlag?

Temperaturen kan let justeres med den intuitive digital kontrol, så du altid har fuld kontrol over opbevaringen af din mad. Den absolut pålidelige energiforbrug gør den til et bæredygtigt valg, hvilket er en vigtig faktor i dagens verden, hvor vi alle ønsker at gøre mere for vores planet.

Siemens IQ500 fryserens stille drift er en stor fordel, der sikrer, at den arbejder uforstyrret, så du kan nyde fred og ro i dit hjem. Den robuste konstruktion og pålidelige komponenter gør, at du kan glæde dig over dit køb i mange år fremover.

Uanset om det handler om at opbevare ingredienser til en festmiddag, fryse rester eller gemme sæsonens frugter og grøntsager til senere brug, så vil Siemens IQ500 GS54NAWCV være en trofast partner i dit køkken. Giv dig selv den fleksibilitet, oplevelsen og kvaliteten, du fortjener. Fordyb dig i ubegribelige opbevaringsmuligheder, der letter din hverdag og bringer glæde ind i dit hjem. Med denne fryser kan du med sindsro planlægge dine måltider og forlænge holdbarheden af dine livretter—et skridt mod en smartere og mere bæredygtig livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Siemens Iq500 Gs54nawcv – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 176 Cm – 328 Liter – Klasse C – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.