Bosch Serie | 4 Gsn36vbep – Fryser – Stående – Bredde: 60 Cm – Dybde: 65 Cm – Højde: 186 Cm – 242 Liter – Klasse E – Sort

6.819 kr.

Oplev Bosch Serie | 4 fryser med energieffektiv klasse E, rummelig kapacitet og smart lagringsløsning, der holder dine madvarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900581046106 Kategori:

Oplev en ny standard for opbevaring af dine frosne madvarer med Bosch Serie | 4 GSN36VBEp. Denne imponerende fryser kombinerer både funktionalitet og stil, hvilket gør den til en uundgåelig del af dit køkken. Med sine dimensioner på 60 cm i bredden, 65 cm i dybden og 186 cm i højden, tilbyder den generøse kapacitet på 242 liter plads til at gemme alt dit yndlingsfrosne mad, fra friske bær til større festretter.

Bosch er kendt for sin kvalitet og pålidelighed, og denne fryser er ingen undtagelse. Den er designet med en energiklasse E, hvilket betyder, at du kan nyde godt af avanceret teknologi uden at øge dine energiomkostninger. Den velovervejede konstruktion sikrer ikke blot energieffektivitet, men også, at du får mest muligt ud af hver eneste liter plads.

Fryseren er udstyret med Bosch’ innovative NoFrost-teknologi, der eliminerer behovet for manuel afrimning. Så du kan bruge mere tid på at nyde dine måltider og mindre tid på at bekymre dig om vedligeholdelse. Med NoFrost er der ingen isdannelse, hvilket gør det lettere at organisere og finde dine madvarer. Du slipper for de upraktiske isfyldte skuffer og er sikret, at din fryser altid fungerer optimalt.

Indeni finder du smarte skuffer og hylder, der er designet til at maksimere din opbevaringsplads. De transparente skuffer giver dig et hurtigt overblik over indholdet, så du nemt kan finde det, du leder efter, uden at skulle grave dybt i fryseren. Med muligheden for at justere skufferne, kan du også tilpasse pladsen efter dine specifikke behov – perfekt til alt fra brød og is til store portioner af gryderetter og supper.

Det stilrene og moderne design i sort finish giver ikke kun et elegant udtryk, men sikrer samtidig, at fryseren passer ind i ethvert køkken. Med sin stående konstruktion får du en fryser, der tager minimum plads, men maksimerer opbevaringskapaciteten, hvilket gør den ideel til både små og store husstande.

Sikkerhed er også i højsædet med Bosch Serie | 4. Fryseren har en akustisk alarmering, der advarer dig om eventuelle temperaturændringer, hvilket beskytter dine madvarer mod frostskader.

Forkæl dig selv med en fryser, der ikke blot opbevarer dine madvarer, men også tilfører dit hjem en atmosfære af kvalitet og elegance. Med Bosch Serie | 4 GSN36VBEp får du den perfekte kombination af innovation, design og funktionalitet. Gør madopbevaring til en leg og nyd alle fordelene ved en velorganiseret fryser, der lever op til dine forventninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Serie | 4 Gsn36vbep – Fryser – Stående – Bredde: 60 Cm – Dybde: 65 Cm – Højde: 186 Cm – 242 Liter – Klasse E – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.