Aeg Abe818e6nc – Fryser – Stående – Til Indbygning – Niche – Bredde: 56 Cm – Dybde: 55 Cm – Højde: 178 Cm – 204 Liter – Klasse E – Hvid

8.710 kr.

Optimal opbevaring med Aeg Abe818e6nc fryser til indbygning, 204 liter kapacitet og energiklasse E. Perfekt til at gemme dine yndlingsmadvarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900544317440 Kategori:

Oplev den perfekte balance mellem stil, funktionalitet og energieffektivitet med AEG ABE818E6NC fryseren. Denne stående fryser til indbygning er designet med øje for både moderne æstetik og praktisk anvendelighed. Med sine slanke dimensioner på 56 cm i bredden, 55 cm i dybden og 178 cm i højden passer denne fryser perfekt ind i din eksisterende køkkenopsætning, uden at gå på kompromis med pladsen.

Med en imponerende kapacitet på 204 liter, tilbyder AEG ABE818E6NC generøse opbevaringsmuligheder. Uanset om du gemmer leftovers fra familiemiddagen, indkøber madvarer til en travl uge eller fryser sæsonens frugt og grøntsager, giver denne fryser dig den plads, du har brug for. De smarte opbevaringsløsninger, såsom justerbare hylder og intelligente kasser, gør det nemt at organisere og finde dine frysevarer, så du hurtigt kan få det, du skal bruge.

Energimærke E sikrer, at AEG ABE818E6NC er designet med fokus på bæredygtighed og energibesparelse, hvilket ikke kun hjælper miljøet, men også holder dine elregninger nede. Denne fryser er skabt til at være energieffektiv, så du kan være sikker på, at du træffer et grønt valg uden at gå på kompromis med ydelse eller kapacitet.

Det elegante hvide design gør, at fryseren let kan integreres i enhver moderne køkkenindretning. Den diskrete, men stilfulde front sikrer, at den passer harmonisk ind i dit hjem, og med muligheden for indbygning kan du skabe et ensartet og elegant look i dit køkken.

AEG er kendt for sin kvalitet og holdbarhed, og ABE818E6NC er ingen undtagelse. Den robuste konstruktion og de pålidelige komponenter garanterer, at du får en fryser, der vil tjene dig i mange år fremover. Takket være avanceret temperaturkontrol kan du være sikker på, at dine madvarer opbevares under optimale forhold, så de forbliver friske og velsmagende længere.

En fryser som AEG ABE818E6NC er mere end blot en enhed; det er en investering i din livsstil. Gør madlavning og opbevaring af ingredienser til en leg, og nyd friheden til at planlægge dine måltider uden stress. Med muligheden for at fryse store mængder mad og have dem klar til brug, vil du føle dig som en mesterkok i dit eget køkken.

Gør din hverdag lettere og mere organiseret med AEG ABE818E6NC – den ideelle fryser til det moderne hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aeg Abe818e6nc – Fryser – Stående – Til Indbygning – Niche – Bredde: 56 Cm – Dybde: 55 Cm – Højde: 178 Cm – 204 Liter – Klasse E – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.