Siemens Iq500 Gs54nuwdv – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 176 Cm – 328 Liter – Klasse D – Hvid

9.213 kr.

Opdag Siemens Iq500 GS54NUWDV fryser med 328 L kapacitet, energirigtig klasse D og elegance i hvid, der giver plads til alt dit frysebehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900462737315 Kategori:

Oplev fremtiden for opbevaring af dine madvarer med Siemens IQ500 GS54NUWDV fryseren, hvor innovation og stil går hånd i hånd. Denne stående fryser er designet til at tilfredsstille selv de mest krævende forbrugere, og dens rummelige indretning giver dig mulighed for at opbevare op til 328 liter frysevarer. Med en bredde på 70 cm og en dybde på 78 cm, passer den perfekt ind i dit køkken uden at gå på kompromis med pladsen.

Fryserens elegante hvide finish tilføjer et moderne touch til dit hjem, samtidig med at den er bygget til at være både funktionel og energieffektiv. Med energiklassificering D, sparer du penge på elregningen, samtidig med at du træffer et bæredygtigt valg. Siemens har anvendt den nyeste teknologi til at sikre, at din fryser fungerer optimalt, selv når den er fyldt til randen med dine favoritter.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved IQ500 modellen er NoFrost-teknologien, som forhindrer isdannelse og frostopbygning. Dette betyder, at du aldrig skal bekymre dig om at afrimpe fryseren, hvilket kan være en tidskrævende og besværlig opgave. Med NoFrost kan du bruge din tid på det, der virkelig betyder noget – som at forberede lækker mad med de friske ingredienser, du har opbevaret i din fryser.

Siemens IQ500 GS54NUWDV har også en smart SuperFreeze-funktion, der hurtigt kan sænke temperaturen, hvilket er ideelt, når du nye varer. Denne funktion låser smagen og kvaliteten af dine fødevarer, så du kan nyde dem i lang tid fremover. Den aflange, justerbare hyldedesign gør det nemt at opbevare store og klodset varer, mens de praktiske skuffer sørger for, at du holder orden i dine madvarer.

Det indbyggede LED-belysning sikrer, at du let kan finde, hvad du leder efter, selv når fryseren er fyldt til bristepunktet. Med brugervenlige betjeningsfunktioner kan du hurtigt justere indstillingerne, så det passer til dine specifikke behov.

Sikkerhed er også i fokus med Siemens IQ500 fryseren. Fryseren er udstyret med en akustisk alarm, der giver dig besked, hvis døren har været åben for længe, hvilket beskytter dine madvarer mod overskydende varme og sikrer, at de forbliver friske.

Essensen af Siemens IQ500 GS54NUWDV er en kombination af stil, funktionalitet og teknologi, der gør det til det perfekte valg for enhver husstand. Invester i kvalitet, og nyd godt af en fryser, der bringer både elegance og effektivitet ind i dit køkken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Siemens Iq500 Gs54nuwdv – Fryser – Stående – Bredde: 70 Cm – Dybde: 78 Cm – Højde: 176 Cm – 328 Liter – Klasse D – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.