Epoq fryser ETF185W23D

6.499 kr.

Oplev Epoq fryser ETF185W23D med energieffektivitet og rummelig kapacitet – den perfekte løsning til alle dine frysebehov. Hold maden frisk længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5637000161519303 Kategori:

Epoq fryser ETF185W23D repræsenterer det perfekte valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker både funktionalitet og stil i sit køkken. Denne fryser kombinerer rummelighed med innovativ teknologi for at sikre, at dine madvarer opbevares optimalt under (og under) ideelle forhold.

Med et rummeligt indre tilbyder Epoq fryser ETF185W23D en imponerende kapacitet, der gør det muligt for dig at opbevare alt fra store portioner hjemmelavet mad til frosne frugter og grøntsager. Den gennemtænkte indretning gør det enkelt at organisere dine varer, så du let kan finde det, du leder efter, uden at skulle grave i dybet. Fryserens fleksible hyldesystem giver dig muligheden for at tilpasse pladsen efter behov, så selv de mest besværlige emner nemt kan få plads.

NoFrost-teknologien er en af de mest imponerende funktioner ved denne fryser. Uden behov for manuel afrimning sparer du tid og besvær, mens du sikrer, at dine madvarer altid opbevares i de bedst mulige forhold. Denne teknologi forhindrer dannelse af is og frost, hvilket ikke kun sparer dig for det kedelige arbejde med afrimning, men også sikrer, at fryserens energieffektivitet bevares. Din fryser vil derfor holde sig effektiv og stille i mange år fremover.

Epoq fryser ETF185W23D er desuden designet med fokus på energivenlighed. Med en energieffektivitet, der placerer den blandt de bedste på markedet, vil du kunne reducere din elregning, samtidig med at du gør en indsats for miljøet. Den har en høj energimærkning, hvilket gør det muligt for dig at fryse foodprep og restemad i store mængder uden at bekymre dig om strømforbruget.

Designmæssigt skuffer fryseren heller ikke. Med sine elegante linjer og det tidløse hvide finish passer Epoq fryser ETF185W23D ind i ethvert moderne køkken og tilføjer en stilfuld, minimalistisk æstetik. Den er både diskret og funktionel, så den ikke blot bliver et praktisk redskab, men også en del af din indretning.

Sikkerhed er også i fokus med denne fryser. Den leveres med en dørlås, hvilket gør det muligt at beskytte dine varer mod uønsket adgang. Du kan derfor være tryg ved at opbevare fødevarer, uden frygt for, at nogen får adgang til dem ved en fejl.

Epoq fryser ETF185W23D er mere end blot en fryser; det er en pålidelig partner i dit køkken, der sikrer, at dine madvarer altid er klar til brug, encystet og i top stand. Gør dit liv lettere og dit køkken mere funktionelt med dette enestående produkt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epoq fryser ETF185W23D”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.