Scandomestic SFS 82 W Fryseskab

2.749 kr.

Oplev Scandomestic SFS 82 W fryseskab med energieffektivitet og rummelig kapacitet, perfekt til friske råvarer og nem opbevaring i dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652600485335943 Kategori:

Oplev en verden af frihed og fleksibilitet med Scandomestic SFS 82 W Fryseskab, et ideelt valg for dem, der ønsker at maksimere opbevaringen uden at skabe for meget besvær. Dette fryseskab er designet med tanke på både funktionalitet og stil, hvilket gør det til en perfekt tilføjelse til ethvert hjem – stort som småt.

Med en generøs kapacitet på 90 liter tilbyder SFS 82 W masser af plads til dine frostvarer. Uanset om det er det store familiebegivenhed, hvor maden skal opbevares i flere dage, eller de daglige indkøb af kød, grøntsager og is, har du nu mulighed for at opbevare dem alle på ét sted. Det kompakte design gør, at fryseren nemt kan integreres i små rum, men den giver stadig en glimrende opbevaringsløsning til dem, der ønsker at holde orden blandt deres madvarer.

Med et lydniveau på blot 45 dB(A) er Scandomestic SFS 82 W fryseskab behageligt stille, hvilket betyder, at det ikke vil forstyrre husets atmosfære. Det er ideelt til åbne planløsninger eller hjemmekontorer, hvor man ønsker at minimere støj og forstyrrelser. Du kan trygt placere det i ethvert rum i hjemmet, og lade det arbejde i baggrunden, mens du nyder tid med familie og venner.

Fryseskabet er konstrueret til at modstå udfordringerne ved varying temperaturer, da det kan stå i rum med temperaturer helt ned til -15 grader. Dette giver dig mulighed for at placere fryseren, hvor det passer dig bedst, uden bekymringer om, hvorvidt det vil fungere optimalt. Uanset om det er i garagen, skuret eller i køkkenet, er Scandomestic SFS 82 W altid klar til at opbevare dine frysevarer på den mest effektive måde.

Energiklasse A gør dette fryseskab til et miljøvenligt valg. Med et årligt energiforbrug på kun 164 kWh, kan du være sikker på, at det ikke kun er godt for planeten, men også for din pengepung. Det er et smart valg for den bevidste forbruger, som ønsker at minimere energiregningen, samtidig med at man opretholder en høj standard af komfort og praktisk anvendelighed.

Desuden er fryserens statiske fryseteknik både pålidelig og holdbar, hvilket sikrer, at dine madvarer fryses jævnt og bevarer deres kvalitet over tid. Vælg Scandomestic SFS 82 W Fryseskab, og giv dig selv muligheden for at opleve skønheden i en velorganiseret fryser fyldt med alle dine favoritter – klar til når du har brug for dem. Gør madlavning til en fornøjelse og nyd godt af de mange muligheder, friheden ved at have et effektivt fryseskab kan bringe til dit køkkenliv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scandomestic SFS 82 W Fryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.