Scandomestic SFS140W Fryseskab

7.124 kr.

Oplev Scandomestic SFS140W fryseskabet med energieffektiv drift, rummelig indretning og stilfuldt design, der holder dine madvarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652600485295517 Kategori:

Scandomestic SFS140W Fryseskab er det ideelle valg for dig, der ønsker at kombinere funktionalitet med kvalitet og stil i dit køkken eller bryggers. Med en rummelig kapacitet på 145 liter kan dette fryseskab let rumme alles yndlingsmadvarer og stikpiller til enhver anledning. Uanset om du er på jagt efter at gemme friske bær fra sommerens udbytte, fryse lækre middagsretter eller sørge for et lager af is til de varme dage, så vil Scandomestic SFS140W være din trofaste følgesvend.

Designet til at kunne fungere optimalt selv i kolde omgivelser, kan fryseskabet tåle temperaturer helt ned til -15 grader. Dette gør det ideelt til placering i uopvarmede rum som garager eller kældre, hvilket giver dig fleksibilitet til at udnytte hele din bolig. Den statiske fryseteknologi sikrer, at maden opbevares under de bedste forhold, mens den integrerede luftcirkulation holder temperaturen konstant og stabil.

Energiklasse E gør SFS140W til et miljøvenligt valg, hvor du kan spare på elregningen, mens du holder din mad sikkert og sundt. Selv i en verden, hvor energiforbrug er en vigtig overvejelse, demonstrerer dette fryseskab, at det er muligt at få høj ydeevne uden at gå på kompromis med bæredygtigheden. Ved at vælge Scandomestic SFS140W, viser du ansvarlighed over for både miljøet og din pengepung.

Indvendigt er fryseskabet gennemtenkt designet med fleksible hylder og skuffer, der gør det let at organisere dine madvarer. Du kan nemt finde plads til store og små genstande, og de gennemsigtige skuffer giver dig et klart overblik over indholdet, så du nemt kan finde det, du leder efter. Og med et minimalistisk hvidt design passer det perfekt ind i ethvert hjem, uanset stilen.

Scandomestic SFS140W er også udstyret med en effektiv kølekompressor, der giver en støjsvag drift. Det betyder, at du kan placere det, hvor som helst det passer dig, uden at det vil forstyrre din daglige rutine eller nattesøvn. Den enkle betjening gør det hurtigt og bekvemt at indstille den ønskede temperatur, så den tilpasses netop dine personlige behov.

Giv dine madvarer det bedste hjem med Scandomestic SFS140W Fryseskab. Uanset om du er en madentusiast, en travl forælder eller en, der værdsætter den gode smag og kvalitet, vil dette fryseskab være en uundgåelig del af dit køkken – en praktisk investering, der letter din hverdag og samtidig holder din mad sikret og friskt i lang tid. Tag skridtet mod en smartere og mere effektiv opbevaring af dine madvarer, og oplev forskellen med Scandomestic SFS140W.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scandomestic SFS140W Fryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.