Fryser 1255 Liter – Stål

44.990 kr.

Oplev vores rummelige fryser på 1255 liter i stål – optimal opbevaring med energieffektivitet og holdbarhed, perfekt til både hjem og erhverv.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301585567074 Kategori:

Mød vores fryser med en kapacitet på 1255 liter, designet til at opfylde alle dine opbevaringsbehov med stil og funktionalitet. Dette imponerende apparat i rustfrit stål bringer ikke blot et elegant udtryk til din køkken- eller opbevaringsløsning, men det leverer også ydeevne, som gør det til en uundgåelig del af dit professionelle eller private miljø.

Takket være den ventilerede køling kan du være sikker på, at dine fødevarer opbevares under optimale forhold. Denne teknologi distribuerer kold luft jævnt i hele fryserens rum, hvilket sikrer, at hver eneste hylde har den præcise temperatur, der er nødvendig for at bevare friskheden og kvaliteten af dine varer. Uanset om du opbevarer frosne frugter, lækre kødvarer eller isprodukter, vil du opleve en enestående holdbarhed og smag.

Fryserens fordamper er behandlet med en anti-korrosionsbehandling, der sikrer, at du kan stole på dit udstyr i mange år fremover. Ingen grund til at bekymre sig om slid eller skader – denne fryser er bygget solidt, så den holder til det daglige slid. Den integrerede anti-kondens varmeramme forhindrer desuden kondensvand, hvilket hjælper med at holde fryseren tør og effektiv.

En af de mest fremragende funktioner ved denne fryser er varmgasafrimningen, der gør det muligt hurtigt at fjerne frost og is uden at påvirke fryseprodukternes temperatur. Dette sparer dig for tid og sikrer, at din fryser altid fungerer optimalt.

Når det kommer til belysning, sørger den indbyggede LED-belysning for, at du let kan se indholdet, selv i de mørkere omgivelser. Den klare belysning gør det nemt at finde det, du søger, og tilføjer en moderne æstetik.

Sikkerhed er i højsædet, og fryseren leveres med en dørlås og nøgle, så du kan beskytte dine værdifulde varer mod uautoriseret adgang. Dørene er selvlukkende, hvilket gør det nemt at holde fryseren tæt lukket og opretholde den ønskede temperatur, samtidig med at energiforbruget minimeres.

Fryseren har 8 justerbare hylder til 2/1 GN, som giver dig fleksibiliteten til at organisere dine varer på en måde, der passer til dine behov. Den digitale termostat gør det muligt at justere temperaturen hurtigt og præcist, så du altid har kontrol over, hvordan dine fødevarer opbevares.

Alt dette kombineret med en praktisk ON/OFF kontakt sikrer, at denne fryser er lige så nem at bruge, som den er effektiv. Oplev, hvordan denne fryser kan forvandle din opbevaringsoplevelse; en investering i kvalitet og holdbarhed for alle, der tager madopbevaring alvorligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fryser 1255 Liter – Stål”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.