SARO Fryser model ACE 150 CS A PV – 115 liter

14.121 kr.

Oplev SARO Fryser ACE 150 CS A PV med 115 liter kapacitet, ideel til opbevaring af fødevarer. Energivenlig og stilren design, perfekt til ethvert køkken

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301512208954 Kategori:

Opdag den ultimative fryseoplevelse med SARO Fryser model ACE 150 CS A PV, der er designet til at opfylde alle dine opbevaringsbehov, samtidig med at den leverer enestående funktionalitet og stil. Med en kapacitet på 115 liter giver denne fryser dig rigeligt med plads til at opbevare alt fra store portioner mad til iskolde snacks, hvilket gør den ideel til både private hjem og kommercielle anvendelser.

Fryserens kabinet i rustfrit stål giver ikke blot en moderne og stilren fremtoning, men sikrer også holdbarhed og nem rengøring. Den robuste konstruktion ruster ikke, hvilket betyder, at din fryser vil beholde sit fejlfri udseende i mange år. Indvendigt er fryseren beklædt med aluminium, der sikrer optimal hygiejne og nem vedligeholdelse, mens de glatte overflader gør det muligt at holde fryseren yderst ren.

En praktisk låsbar glaslåge giver dig mulighed for at vise dine varer frem på en indbydende måde, samtidig med at den beskytter mod tyveri og uautoriseret adgang. Dørstoppen er udskiftelig, så du kan tilpasse fryserens åbning til dit rum, og de to justerbare hylder giver dig fleksibilitet til at organisere indholdet, som det passer dig bedst. Uanset om du opbevarer store beholdere eller mindre pakker, vil du altid finde den perfekte plads.

LED-belysningen, der kan skiftes separat, sikrer, at du nemt kan finde det, du søger, selv i de mørkeste hjørner af fryseren. Denne innovative belysning er ikke kun energieffektiv, men skaber også et klart og behageligt lys, der fremhæver dine varer og gør det lettere for dig at finde lige præcis det, du har brug for.

Med digital temperaturstyring kan du nemt overvåge og justere fryserens indre temperatur til at opfylde dine specifikke behov. Det statiske kølesystem sikrer en jævn og stabil temperatur, så du altid har den perfekte opbevaringsløsning til alt fra kød og fisk til grøntsager og is. Manuel afrimning giver dig kontrol over frostopbygning, så du kan sikre en optimal ydeevne.

SARO Fryser model ACE 150 CS A PV er velegnet til klimaklasse, hvilket gør den til en smartere investering både til hjemmebrug og erhvervslivet. Uanset om du har en restaurant, en café eller blot ønsker at organisere dit hjemmeliv, vil denne fryser være din pålidelige partner. Giv dig selv friheden til at opbevare mere og bekymre dig mindre, og lad SARO Fryseren bringe glæde og praktisk bekvemmelighed ind i dit liv. Oplev forskellen i dag med denne fantastiske fryser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Fryser model ACE 150 CS A PV – 115 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.