SARO Fryser – rustfrit stål model HT 400 S/S – 361 liter

9.385 kr.

Oplev SARO Fryser HT 400 S/S i rustfrit stål med 361 liter kapacitet – effektiv opbevaring til dine fødevarer med energioptimeret teknologi.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300982727770 Kategori:

Opdag den ultimative opbevaringsløsning med SARO Fryser, rustfrit stål model HT 400 S/S. Denne fryser er ikke blot en almindelig fryseenhed; den er en kombination af elegance, funktionalitet og robusthed, skabt til at imødekomme alle dine opbevaringsbehov. Med en generøs kapacitet på 361 liter er denne fryser perfekt til både private og professionelle køkkener, hvor det er essentielt at bevare ingrediensernes friskhed og kvalitet.

Fryserens kabinet er lavet af kvalitets rustfrit stål, der ikke blot giver et stilrent og moderne udseende, men også sikrer holdbarhed og fremragende rengøringsegenskaber. Det indre er designet med hvid plastik, der sikrer nem vedligeholdelse og en lys, indbydende atmosfære, når du åbner døren. Med dets skridsikre, fastmonterede fordampergitre tilbyder fryseren syv rummelige sektioner, hvor du nemt kan organisere dine madvarer, fra store kødstykker til mindre grøntsager og frysemiddage.

Sikkerhed er en prioritet med SARO Fryseren. Den låsbare dør giver dig ro i sindet, vel vidende at dine værdifulde og skræddersyede opskrifter er beskyttet. Derudover kan dørstoppen nemt udskiftes, hvilket giver dig fleksibilitet til at placere fryseren, hvor den fungerer bedst for dig.

Den digitale temperaturstyring fra DIXELL sikrer, at du altid har den rette temperatur – fra -10 °C til -25 °C. Uanset om du skal fryse nyplukkede bær eller opbevare kød i længere tid, kan du både stole på den præcise varmefordeling og den statiske køleteknologi. En manuel afrimning sikrer, at fryserens ydeevne opretholdes, og at den fungerer optimalt gennem hele dens levetid.

SARO Fryseren er den ideelle partner til dem, der ønsker at maksimere deres opbevaringsmuligheder uden at gå på kompromis med stil eller funktion. Takket være tilslutningen på 230 V kan du nemt integrere fryseren i dit nuværende køkken eller din fryseopbevaring uden besvær.

Uanset om du er en hjemmeentusiast, der ønsker at eksperimentere med madlavning, en professionel kok, der kræver topprofessionelle køkkenredskaber, eller bare har brug for ekstra opbevaringsplads til sæsonbestemte varer, er SARO Fryseren HT 400 S/S mere end en praktisk løsning – det er en investering i kvalitet og kreativitet i køkkenet. Vælg SARO og oplev, hvordan effektiv opbevaring kan være smukt og funktionelt på samme tid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Fryser – rustfrit stål model HT 400 S/S – 361 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.