SARO Fryser – rustfrit stål model HT 200 S/S – 129 liter

5.751 kr.

Opdag SARO Fryser HT 200 S/S med 129 liter kapacitet og elegant rustfrit stål. Ideel til effektiv opbevaring og nem adgang til dine favoritter.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300904594167 Kategori:

Oplev en ny dimension af opbevaring med SARO Fryser i rustfrit stål, model HT 200 S/S. Denne fryser er mere end blot en opbevaringsløsning – det er et stilfuldt og funktionelt møbel til dit hjem eller virksomhed, der kombinerer moderne design med fremragende ydeevne. Med en kapacitet på 129 liter er den ideel til både husholdninger og restauranter, hvor pladsen skal udnyttes effektivt.

Materialet i rustfrit stål giver ikke blot en robust og slidstærk overflade, men tilføjer også et elegant touch til din indretning. Den glatte, skinnende overflade er nem at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det ideelt i travle miljøer. Det hvide plastikinteriør gør det let at holde styr på indholdet, og de tre fordampergitre sikrer, at du har en praktisk opbevaringsløsning til dine frostvarer, så du altid kan finde det, du skal bruge, uden besvær.

Med den digitale temperaturstyring fra DIXELL kan du nemt justere og overvåge temperaturen i fryseren, hvilket sikrer, at dine madvarer opbevares optimalt. Det brede temperaturinterval på -10 til -25 °C gør denne fryser til en alsidig partner, uanset om du skal fryse friske råvarer, opbevare færdigretter eller skabe den perfekte isblanding. De statiske køleegenskaber vil sikre, at din mad holder sig frisk og lækker i længere tid.

Den manuel afrimning funktion indebærer, at du kan styre afrimningen, når det passer dig, hvilket giver endnu mere kontrol over fryseprocessen. Dørlåsen tilføjer en ekstra sikkerhed, så du kan være tryg ved, at dine værdifulde madvarer er beskyttet. Den udskiftelige dørstopper giver dig mulighed for at tilpasse fryserens placering til dit rum og dine behov, hvilket gør installationen smidig og tilpasset det specifikke indretning.

SARO Fryseren HT 200 S/S er ikke blot en funktionel enhed; den er en investering i kvalitet og komfort. Uanset om du er foodie, kok eller blot en almindelig husstand, der ønsker at udnytte fryserens potentiale fuldt ud, er denne model den perfekte løsning. Giv dit køkken den opbevaringsplads, det fortjener, og oplev, hvordan denne fryser kan løfte dit daglige madlavningsliv. Gør dig klar til at opdage en verden af nye kulinariske muligheder med SARO Fryseren – dit troværdige valg til fremragende opbevaring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Fryser – rustfrit stål model HT 200 S/S – 129 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.