SARO Fryser model HT 400 – 361 liter

8.284 kr.

Oplev SARO Fryser HT 400 med 361 liter kapacitet, energieffektivitet og stilrent design – perfekt til opbevaring af dine fødevarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300856615009 Kategori:

Opdag den perfekte fusion af funktionalitet og stil med SARO Fryser model HT 400. Med en imponerende kapacitet på hele 361 liter er denne fryser ideel til både husstande og mindre kommercielle køkkener, hvor der er behov for sart opbevaring af madvarer uden at gå på kompromis med pladsen. Den er designet til at holde dine fødevarer friske i længere tid, så du altid har lækre råvarer lige ved hånden, når sulten melder sig.

Det robuste kabinet i stålemaljeret materiale er ikke blot praktisk, men også æstetisk tiltalende med sin klassiske hvide finish, der passer ind i enhver indretning. Den indvendige struktur i plastik holder både enhederne lette at rengøre og sikrer en klar oversigt over indholdet. De syv faste fordampergitre giver dig mulighed for at organisere dine madvarer, så du altid kan finde det, du leder efter, hurtigt og enkelt. Uanset om du opbevarer frosne grøntsager, kød eller is, er der masser af plads til alt.

Med den avancerede digitale temperaturstyring fra DIXELL får du fuld kontrol over fryserens indre klima. Du kan nemt justere temperaturen mellem -10 °C og -25 °C, hvilket sikrer, at hver enkelt madvare opbevares under de bedst mulige betingelser. Dette giver dig også mulighed for at fryse nye indkøb hurtigt, så de bevarer deres smag og kvalitet.

Manuel afrimning er også en del af denne fryser, hvilket giver dig mulighed for at vedligeholde den på en effektiv måde, når det er nødvendigt. Den udskiftelige dørstop gør, at du kan tilpasse fryserens placering, så den passer perfekt ind i din eksisterende opsætning uden problemer. Er du bekymret for sikkerheden af dine madvare? Den låsbare dør giver en ekstra sikkerhed for at bevare indholdet i fryseren i takt med dine ønsker.

Som en del af SARO’s engagement i holdbarhed og energieffektivitet er HT 400-designen optimeret til at minimere energiforbruget, hvilket gør den til et klogt valg for både din pengepung og miljøet. Den tilsluttes let med en standard 23A, så du hurtigt kan få den i drift og nyde godt af dens mange fordele.

Uanset om du er en madentusiast, der elsker at forberede måltider på forhånd, eller en travl husstand, der har brug for ekstra lagerplads til frosne genstande, er SARO Fryser model HT 400 det ideelle valg til at gøre din hverdag lettere. Giv dine fødevarer den opbevaring, de fortjener, og nyd den kvalitet og bekvemmelighed, som SARO står for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Fryser model HT 400 – 361 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.