SARO Professionel fryser model EGN 650 BT – 650 liter

12.431 kr.

Opdag SARO EGN 650 BT fryseren med 650 liter kapacitet og energieffektiv teknologi – ideel til erhvervslivet og maksimal opbevaring af fødevarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300632581023 Kategori:

SARO Professionel fryser model EGN 650 BT er den ideelle løsning for dem, der kræver en pålidelig og effektiv opbevaringsmetode til fødevarer. Uanset om du driver en travl restaurant, en café eller en cateringvirksomhed, er denne fryser designet til at imødekomme dine behov med både funktionalitet og stil.

Fryserens kabinet og interiør er fremstillet af rustfrit stål, hvilket ikke kun giver et elegant og moderne udseende, men også sikrer en lang levetid og let rengøring. Det rustfrie stål modstår korrosion og bevarer sin glans, selv under de mest udfordrende forhold. Den selvlukkende, låsbare dør giver dig ro i sindet, idet du kan være sikker på, at dine værdifulde ingredienser er sikkert opbevaret.

Med en rummelig kapacitet på 650 liter giver EGN 650 BT masser af plads til at organisere og opbevare dine fødevarer effektivt. Dørstoppen er udskiftelig, hvilket betyder, at du kan tilpasse fryseren til dit specifikke rum og behov. Dette er en smart funktion, der giver dig frihed til at indrette dit køkken, som du ønsker, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Den statiske køling med en cirkulerende luftblæser sikrer jævn temperaturfordeling i hele fryseren, hvilket holder dine varer på den ønskede temperatur uden frysebrænding. Fryserens digitale temperaturstyring, der er udstyret med Dixell-teknologi, gør det nemt at overvåge og justere temperaturen efter behov. Du kan nemt sikre, at dine produkter opbevares under optimale forhold, hvilket er afgørende for at bevare smag og kvalitet.

Designet inkluderer også en automatisk afrimning, der sparer dig tid og besvær, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at levere lækre retter til dine kunder. Fryseren er isoleret med 65 mm, hvilket sikrer en høj energieffektivitet og hjælper med at holde driftsomkostningerne nede.

Indvendigt finder du tre justerbare gitre, der giver fleksibilitet til at tilpasse opbevaringspladsen efter din specifikke lagerbehov. Dette betyder, at du kan skabe plads til både små og store beholdere og holde orden i dit fryseområde.

SARO Professionel fryser model EGN 650 BT er mere end bare en fryser; det er en investering i din virksomheds succes. Med dens holdbare konstruktion, avancerede teknologi og brugervenlige design kan du være sikker på, at dine ingredienser opbevares sikkert og på den bedst mulige måde. Gør det muligt for din virksomhed at blomstre med denne fantastiske fryser – en uundgåelig tilføjelse til enhver professionel køkkenløsning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Professionel fryser model EGN 650 BT – 650 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.