Whirlpool Whs2121 – Kummefryser – Bredde: 80.6 Cm – Dybde: 64.2 Cm – Højde: 86.5 Cm – 204 Liter – Klasse F – Hvid

3.538 kr.

Opdag Whirlpool Kummefryser med 204 liters kapacitet og energieffektivitet i klasse F, perfekt til opbevaring af madvarer uden besvær.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900565029581 Kategori:

Whirlpool WHS2121 kummefryser er den ideelle løsning for dig, der ønsker at maksimere opbevaringen af dine frosne fødevarer uden at gå på kompromis med kvalitet eller design. Denne kummefryser kombinerer funktionalitet med elegant æstetik og leverer en kapacitet på hele 204 liter, hvilket gør det muligt at fryse alt fra grøntsager og kød til is og leftover-retter, så du altid har dine yndlingsingredienser ved hånden.

Med en bredde på 80,6 cm, dybde på 64,2 cm og en højde på 86,5 cm, passer denne kummefryser perfekt ind i dit køkken eller kælder, og takket være det kompakte design kan den nemt integreres i enhver indretning. Den klassiske hvide finish giver et tidløst look, der tilføjer en ren og lys atmosfære til dit hjem.

En af de mest fremtrædende funktioner ved Whirlpool WHS2121 er dens energieffektivitet, klassificeret i energiklasse F. Det betyder, at du kan føle dig tryg ved at bruge denne fryser uden at belaste elregningen unødigt. Den er designet til at holde dine fødevarer ved den optimale temperatur, så deres kvalitet og næringsindhold bevares, selv ved langvarig opbevaring.

Kummefryserens indvendige layout er praktisk og gennemtænkt, med en stor åbning, der gør det nemt at tilgå dine frosne varer. Der er også tilføjet smart opbevaring i form af en praktisk kurv, der kan tages ud og bruges til hurtig adgang til mindre genstande, hvilket gør det lettere at organisere og finde præcist det, du leder efter. Uanset om du er en erfaren kok eller blot ønsker at have et udvalg af måltider på lager, så er WHS2121 perfekt til at sikre en effektiv og praktisk opbevaringsløsning.

Sikkerheden er også i top med Whirlpool WHS2121. Den er udstyret med en låsemekanisme, så du kan være sikker på, at indholdet forbliver beskyttet mod uønsket adgang. Dette er især nyttigt, hvis du har børn i hjemmet, hvor nysgerrighed kan føre til, at de åbner fryseren uden supervision.

Whirlpool WHS2121 kummefryser er endelig det perfekte valg til både enkeltpersoner og familier, der ønsker at optimere opbevaringen af frosne varer og skabe mere plads i deres køleskab. Denne pålidelige fryser forener høj kvalitet, moderne design og energieffektivitet, hvilket gør den til en uundgåelig tilføjelse til ethvert hjem. Giv dig selv mulighed for at spare tid og penge, og tag kontrol over dine madvarer med Whirlpool WHS2121 – den ultimative kummefryser, der er bygget til at holde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Whirlpool Whs2121 – Kummefryser – Bredde: 80.6 Cm – Dybde: 64.2 Cm – Højde: 86.5 Cm – 204 Liter – Klasse F – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.