Elcold EL71 Industri Kummefryser 670L

6.595 kr.

Oplev Elcold EL71 industri kummefryser med 670L kapacitet – optimal isolering, energieffektiv drift og plads til opbevaring af store mængder frokost og fødevarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652602069318275 Kategori:

Elcold EL71 Industri Kummefryser er ikke bare en fryser; det er en pålidelig partner til alle dine opbevaringsbehov. Med et imponerende bruttoindhold på 701 liter og et nettoindhold på 670 liter, er denne kummefryser designet til at imødekomme de mest krævende opbevaringsopgaver. Uanset om du driver en café, restaurant eller blot ønsker at opbevare store mængder madvarer hjemme, vil denne fryser være et uundgåeligt redskab i dit køkken.

Designet med fokus på funktionalitet og holdbarhed, tilbyder Elcold EL71 en robust konstruktion, der kan modstå daglig brug i en industriel setting. Dens rummelige indre gør det nemt at sortere og organisere dine varer, og den leveres med tre kurve, så du hurtigt kan få fat i det, du skal bruge. Med plads til op til seks kurve kan du tilpasse opbevaringsmulighederne efter dine behov og optimere din måde at arbejde på.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved EL71 er dens energieffektivitet inden for industrikategorien. Selvom det er vigtigt at bemærke, at denne model bruger mere strøm end en standard husholdningsmodel, er den designet til at minimere energiforbruget, hvilket gør den til et bæredygtigt valg for din virksomhed. Du får på den måde både kapacitet og effektivitet, hvilket sikrer, at dine varer opbevares optimalt, samtidig med at driftsomkostningerne holdes nede.

Kummefryserens innovative teknologi sikrer, at temperaturen forbliver stabil og på det ønskede niveau, så du kan være sikker på, at dine madvarer forbliver friske længere. Uanset om du opbevarer kød, fisk, grøntsager, eller frosne færdigretter, kan du stole på, at Elcold EL71 vil give de optimale opbevaringsforhold. Den vil hjælpe dig med at reducere madspild og sikre, at du altid har de nødvendige råvarer lige ved hånden.

Elcold EL71 er desuden designet med brugervenlighed i tankerne. Den er nem at betjene, og det intuitive design sikrer, at du kan åbne og lukke fryseren med lethed, selv når den er fyldt op. Den slidstærke overflade gør det også enkelt at rengøre og vedligeholde, hvilket er essentielt i en travl hverdag.

Hvis du søger en pålidelig, effektiv og rummelig fryseløsning, er Elcold EL71 Industri Kummefryser det perfekte valg for dig. Lad ikke pladsen være en begrænsning – invester i en fryser, der opfylder alle dine behov, og skab en fleksibel og organiseret arbejdsplads, hvor dine madvarer kan trives. Gør dig klar til en ny standard inden for fødevareopbevaring med Elcold EL71.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elcold EL71 Industri Kummefryser 670L”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.