Elcold 31XLE Kummefryser 301 Liter

6.994 kr.

Oplev Elcold 31XLE kummefryser med 301 liter kapacitet, effektiv energieffektivitet og stilfuldt design – perfekt til opbevaring af dine madvarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652600726766411 Kategori:

Oplev den ultimative fryseoplevelse med Elcold 31XLE Kummefryser, der kombinerer stilrent design med usædvanligt høje ydeevne. Med en imponerende kapacitet på 301 liter er denne kummefryser den perfekte løsning til den moderne husholdning, der ønsker at opbevare madvarer effektivt og pladsbesparende.

Energiforbruget på kun 0,65 kWh pr. døgn gør Elcold 31XLE til en økonomisk og bæredygtig mulighed. Den lave energiforbrug betyder, at du kan fryse til dine behov uden at skulle bekymre dig om stigende elregninger. Samtidig måler fryseren en højde på 86 cm, en bredde på 130 cm og en dybde på 73 cm, hvilket gør den ideel til både store og små køkkener. Selvom den fylder lidt, er dens indholdskapacitet så stor, at du nemt kan opbevare alt fra madlavningsingredienser til festmåltider.

En fremragende funktion ved Elcold 31XLE er dens indfrysningskapacitet. Med mulighed for at fryse op til 31 kg mad pr. døgn kan du roligt indkøbe familiefavoritter i stort omfang eller bevare de skønne smage fra sæsonens frugter og grøntsager i flere måneder. Fryserens evne til at bevare madens friskhed og næringsstoffer er uovertruffen, hvilket betyder, at du altid vil have sundt og lækkert mad ved hånden.

En anden imponerende egenskab er fryserens optøningstid ved strømafbrydelse, som er hele 64 timer. Dette gør den til et sikkert valg, selv i tilfælde af uventede strømafbrydelser. Du kan have ro i sindet, velvidende at dine madvarer forbliver i perfekt stand i lang tid, selv uden strøm.

For nem opbevaring og organisering er Elcold 31XLE udstyret med tre frysekurve. Disse kurve gør det muligt for dig at holde styr på dine madvarer, så du hurtigt kan finde det, du har brug for, uden at skulle lede hele vejen ned i fryserens dybder. Kurvene er ideelle til mindre genstande og hjælper med at optimere pladsen, så du kan udnytte hver en centimeter af den generøse kapacitet.

Den stilrene hvide farve gør det muligt for fryseren at passe ind i enhver indretning, hvilket gør den både funktionel og æstetisk tiltalende. Uanset om du placer den i bryggerset, garagen eller køkkenet, vil den altid se godt ud, samtidig med at den sikrer optimal frysefunktion.

Elcold 31XLE Kummefryser er mere end bare en fryser – det er dit nye køkkenhjælpemiddel, der hjælper dig med at bringe madlavning og opbevaring til højeste niveau. Gør din hverdag lettere og mere organiseret med denne fantastiske kummefryser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elcold 31XLE Kummefryser 301 Liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.