Elcold EL35 Industri Kummefryser 331 Liter

6.124 kr.

Opdag Elcold EL35 kummefryser: energieffektiv med stor kapacitet, perfekt til opbevaring af fødevarer. Hold dem friske længere med stil og kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652600726759045 Kategori:

Elcold EL35 Industri Kummefryser er det ultimative valg for professionelle og ambitiøse fødevareproducenter, der søger den perfekte kombination af kapacitet, pålidelighed og effektivitet. Med en imponerende netto kapacitet på 331 liter samt en brutto kapacitet på 347 liter, tilbyder denne kummefryser rigelig plads til opbevaring af store mængder råvarer, portionerede måltider eller færdigretter. Uanset om du driver en restaurant, cateringvirksomhed eller et bageri, er den designet til at imødekomme selv de mest krævende behov.

En af de mest imponerende egenskaber ved Elcold EL35 er dens evne til hurtigt at fryse store mængder mad. Med en indfrysningskapacitet på 22 kg pr. døgn kan du være sikker på, at du aldrig står overfor udfordringen med optøede eller dårligere ingredienser, når din virksomhed er i fuld gang. Den avancerede teknologi bag fryseren sikrer, at madaffald minimeres, og at friske ingredienser forbliver sprøde og nærende, uanset hvor lang tid de opbevares.

Det er værd at bemærke, at Elcold EL35 er en industrimodel, hvilket betyder, at den er bygget til at klare det daglige slid og krævende brug i et professionelt køkken. Selvom denne kraftfulde fryser måske bruger mere energi end en almindelig husholdningsmodel med et energiforbrug på 1,20 kWh pr. døgn, får du til gengæld en enhed, der er designet til at levere maksimal ydeevne. Den robuste konstruktion og det slidstærke design sikrer, at fryseren kan holde til det hektiske liv i kommercielle køkkener, uden at der gås på kompromis med ydeevnen.

Elcold EL35 er også udstyret med praktiske funktioner, der gør den nem at betjene og vedligeholde. En intuitiv kontrolpanel giver dig mulighed for nemt at indstille og overvåge temperaturen, så du altid kan sikre, at dine produkter opbevares under optimale forhold. Den rummelige design giver mulighed for maksimal udnyttelse af pladsen, hvilket gør det lettere at organisere og tilgå dine ingredienser hurtigt og effektivt.

Optøningstiden ved strømafbrydelse er også lagt ind i designet, så du aldrig behøver at bekymre dig om pludselige udfordringer. Med Elcold EL35 får du ikke blot en kummefryser, men en pålidelig partner, som du kan stole på for at sikre, at dine fødevarer bevarer deres kvalitet og smag.

Invester i Elcold EL35 Industri Kummefryser og oplev forskellen i kvalitet, effektivitet og pålidelighed, som kun en industrielt designet fryser kan tilbyde. Denne fryser er mere end blot en opbevaringsløsning; den er en uundgåelig del af enhver professionel køkkenoperation og en vigtig investering i din forretnings succes. Lad Elcold EL35 stå som fundamentet for dine gastronomiske ambitioner og se, hvordan den kan hjælpe dig med at skabe uforglemmelige oplevelser for dine kunder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elcold EL35 Industri Kummefryser 331 Liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.