Elcold EL22 Industri (Storage Freezers) Kummefryser 205 Liter

5.499 kr.

Opdag Elcold EL22 kummefryser med 205 liter kapacitet, ideel til effektiv opbevaring af madvarer. Energivenlig og rummelig design til professionelle behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652600726759015 Kategori:

Oplev den perfekte løsning til opbevaring af fødevarer med ELCOLD EL22 Industri Kummefryser, som med sin imponerende kapacitet på 205 liter og robust industrielt design er det ideelle valg til både professionelt og privat brug. Denne fryser er skabt til at imødekomme de strenge krav fra restauranter, catering virksomheder og butikker, men den er også perfekt til familier, der ønsker at sikre et sundt og varieret udvalg af frokoster og middage.

ELCOLD EL22 er ikke bare en fryser, men en investering i kvalitet og holdbarhed. Med en brutto kapacitet på 215 liter giver den dig masser af plads til at opbevare alt fra gemte leftovers til store portioner kød og grøntsager. Den rummelige indretning sikrer, at du altid har lige det, du behøver, lige ved hånden, hvilket sparer dig tid og besvær ved dagligvareindkøb.

Fryserens indfrysningskapacitet på 15 kg pr. døgn gør den sprudlende effektiv, og sikrer, at dine fødevarer hurtigt bevares i deres optimale tilstand. Dette er essentielt for både kvalitet og sikkerhed, da det beskytter dine madvarer mod frostskader og bevarer smag og næring. Den avancerede teknologi sikrer også, at fryseren opretholder en konstant temperatur, selv i skiftende miljøforhold, hvilket er en vigtig funktion for dem, der arbejder i travle køkkener.

ELCOLD EL22 er designet til at være holdbar og robust, så du kan stole på, at den vil fungere effektivt i mange år fremover. Selvom denne model er bygget til industriel brug, er dens brugervenlige funktioner også en stor fordel for den almindelige forbruger. Den intuitive kontrolpanel giver dig mulighed for let at justere temperaturen med blot et tryk på en knap.

Selvfølgelig er det vigtigt at bemærke, at ELCOLD EL22 bruger mere strøm end en standard husholdningsmodel. Med et energiforbrug på 0,9 kWh pr. døgn, er det væsentligt at overveje dette i dit strømforbrug. Men hvad du får i bytte er en fryser, der kan klare de hårdeste opgaver og samtidig sikre, at dine madvarer forbliver friske længere.

Desuden er fryserens design både funktionelt og praktisk, hvilket gør den til et stilfuldt tilbehør til ethvert køkken eller opbevaringsrum. Den fungerer også som en pålidelig partner for dem, der elsker at tage del i madlavning og opbevare store mængder råvarer.

Tænk derfor ikke kun på pladsen, men på friheden, det giver dig at have en pålidelig fryser som ELCOLD EL22 ved din side. Hver gang du åbner låget, ved du, at du investerer i kvalitet, holdbarhed og en sundere livsstil. Gør dig klar til at frigøre dit køkkenpotentiale med denne fantastiske kummefryser, der forvandler den art at opbevare mad til en enkel og berigende oplevelse. Gør madlavning til en leg, og lad ELCOLD EL22 være din trofaste følgesvend.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elcold EL22 Industri (Storage Freezers) Kummefryser 205 Liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.