Elcold EL53 industri kummefryser 504 liter 2. sortering

6.561 kr.

Oplev Elcold EL53, en robust kummefryser med 504 liter kapacitet. Ideel til industrielt brug, den sikrer langvarig opbevaring af dine varer.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652600360755729 Kategori:

Elcold EL53 industri kummefryser er den ideelle løsning for både professionelle og passionerede madentusiaster, der har brug for en pålidelig og rummelig fryser med imponerende kapacitet. Med en netto kapacitet på hele 504 liter og en brutto kapacitet på 527 liter, giver denne kummefryser dig muligheden for at opbevare alt fra store portioner af kød og fisk til friske grøntsager, is eller bagværk uden at gå på kompromis med pladsen.

Designet til industrielt brug, er Elcold EL53 en robust og holdbar fryser, der er bygget til at klare presset i et travlt køkkenmiljø. Den er konstrueret til at kunne holde til daglig brug og håndtere store mængder af indhold. Uanset om du driver en restaurant, cateringvirksomhed eller blot har brug for ekstra opbevaringsplads hjemme, er denne kummefryser et fremragende valg.

Én af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Elcold EL53 er dens kraftfulde frysekapacitet. Med en indfrysningskapacitet på 36 kg pr. døgn kan du effektivt fryse og bevare store mængder madvarer, så de bevarer deres friskhed og smag. Dette gør det nemt for dig at forberede portioner i forvejen, reducere madspild, og sikre, at du altid har den nødvendige ingrediens ved hånden, uanset om det er til den næste eksotiske middag eller en hurtig hverdagsret.

Selvom denne model er en industri-fryser, er den også designet med energieffektivitet i tankerne. Den har et energiforbrug på 1,94 kWh pr. døgn, hvilket, selvom det er højere end en husholdningsmodel, stadig er konkurrencedygtigt for en fryser i denne klasse. Det betyder, at du kan have fuld tillid til, at du ikke blot investerer i en robust fryser, men også i en der er økonomisk overkommelig på lang sigt, især når du tager dens kapacitet i betragtning.

Optøningstiden ved strømafbrydelse er også en vigtig overvejelse, og med Elcold EL53 kan du være sikker på, at dine madvarer er godt beskyttet i tilfælde af et strømsvigt. Dette giver ro i sindet, så du kan fokusere på at skabe lækre måltider uden bekymringer.

Elcold EL53 er ikke bare en fryser, men en vigtig partner i dit køkken, der vil hjælpe dig med at realisere dine kulinariske drømme. Dens funktionalitet, holdbarhed og rummelighed sikrer, at du kan opbevare og tilberede de lækreste retter, uanset hvad formålet måtte være. Gør dig klar til at udforske nye opskrifter, eksperimentere med ingredienser og tage madlavningen til det næste niveau med Elcold EL53 kummefryseren.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elcold EL53 industri kummefryser 504 liter 2. sortering”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.