SARO Ventileret Fryser – 2/1 GN Beholder model KYRA GN 700 BT – 685 liter

13.959 kr.

Oplev SARO Ventileret Fryser KYRA GN 700 BT med 685 liter kapacitet – perfekt til professionel opbevaring med energieffektivitet og brugervenligt design.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930302035373044 Kategori:

Oplev den ultimative opbevaringsløsning med SARO Ventileret Fryser – KYRA GN 700 BT, en fryser designet med både funktionalitet og stil for øje. Denne kommercielle fryser er ikke bare en praktisk enhed, men også en uundgåelig partner i et professionelt køkken, hvor kvalitet og effektivitet er altafgørende.

Det ydre af fryseren er lavet af holdbart rustfrit stål, hvilket sikrer, at den ikke kun ser elegant ud, men også er bygget til at modstå de strenge krav, som et travlt køkken stiller. Det rustfrie stål er resistent over for korrosion og pletter, hvilket gør rengøring til en leg og sikrer, at din fryser altid fremstår præsentabel. Den selvlukkende dør, der også er aflåselig, giver en ekstra sikkerhed og brugervenlighed, hvilket er essentielt i miljøer med mange besøgende. Dørstoppen kan nemt udskiftes, så du kan tilpasse fryserens funktionalitet til dit køkkens layout og behov.

Inden i fryseren finder du tre højdejusterbare hylder, der passer til 2/1 GN-beholdere. Dette design giver dig mulighed for at optimere pladsen, så du kan opbevare store mængder varer effektivt. Den ventilator, der sørger for luftkølingen, garanterer en jævn temperaturfordeling, hvilket er afgørende for at bevare kvaliteten af dine fødevarer. Den digitale temperaturkontrol, udviklet af DIXELL, giver dig mulighed for nemt at overvåge og justere temperaturen med præcision, så du altid kan sikre de rette opbevaringsforhold – uanset om det er kød, fisk eller grøntsager, der kræver forskellig behandling.

Isoleringen på 65 mm er designet til at bevare kulden inde i fryseren, hvilket ikke kun sparer energi, men også sikrer, at dine madvarer opbevares under optimale forhold. Den automatiske afrimning er en funktion, der frigør dig fra besværet med manuel afrimning, og sikrer samtidig, at fryserens effektivitet og ydeevne opretholdes.

Med en kapacitet på 685 liter er SARO Ventileret Fryser – KYRA GN 700 BT den perfekte løsning til både restauranter, cateringfirmaer og professionelle køkkener, der har brug for at opbevare store mængder frysevarer effektivt. Den kombinerer avanceret teknologi med et tidløst design, der vil complementere ethvert køkkenopsett, og dens pålidelighed og holdbarhed sikrer, at du investerer i en fryser, der vil tjene dig i mange år fremover.

Vær sikker på, at du får det bedste ud af dine opbevaringsløsninger med SARO Ventileret Fryser, hvor kvalitet og innovation går hånd i hånd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Ventileret Fryser – 2/1 GN Beholder model KYRA GN 700 BT – 685 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.