SARO Fryser Model GN 700 BT PRO

17.167 kr.

Opdag SARO Fryser GN 700 BT PRO – effektiv opbevaring med frostsikker teknologi, optimal plads og energivenligt design til din professionelle køkkenløsning

Køb her

Varenummer (SKU): 3930302032993726 Kategori:

Opdag en ny dimension af opbevaring med SARO Fryser Model GN 700 BT PRO – det ideelle valg for både professionelle køkkener og ambitiøse hjemmekokken. Når du vælger denne fryser, forkæler du dig selv med en kombination af funktionalitet, kvalitet og innovation, der sikrer, at dine ingredienser forbliver friske og velsmagende, uanset hvad du måtte have brug for at opbevare.

Det robuste kabinet, fremstillet af slidstærkt rustfrit stål, lover en holdbarhed og elegance, der nemt integreres i enhver køkkenindretning. Stålmaterialet er ikke blot æstetisk tiltalende; det er også ekstremt let at rengøre, hvilket sparer tid og sørger for, at dit arbejdsområde altid fremstår professionelt og indbydende. Det prægede design af sidevæggene giver yderligere praktisk værdi, da det reducerer synlige fingeraftryk og gør det muligt for dig at opretholde et hygiejnisk miljø uden besvær.

Inde i fryseren finder du et gennemtænkt opbevaringssystem med tre justerbare hylder. Disse hylder måler 530 mm i bredden og 650 mm i højden, og gør det muligt for dig at tilpasse opbevaringen alt efter, hvad du har brug for. Den rummelige bundhylde med målene 510 mm i bredde og 605 mm i dybde giver dig mulighed for at opbevare større genstande, hvilket gør fryseren ekstremt fleksibel for alle typer opbevaringsbehov. Uanset om du skal gemme kød, grøntsager eller hjemmebagte delikatesser, har SARO Fryser Model GN 700 BT PRO plads til det hele.

Det selv-lukkende dørdesign er en smart funktion, der forhindrer varmetab og samtidig sikrer, at døren altid lukker korrekt efter brug. Dørens vendbare hængsler giver en ekstra smule fleksibilitet, så du kan tilpasse fryserens åbningsretning til dit køkkenlayout. Med låsemekanismen kan du være tryg ved, at indholdet er sikkert opbevaret, hvilket kan være særligt nyttigt i kommercielle køkkener.

SARO Fryser Model GN 700 BT PRO er ikke kun en fryser; den er et skridt mod mere effektiv madopbevaring. Den højeffektiv kompressor sikrer, at temperaturen holdes stabil, hvilket minimerer energiforbruget og er venligt mod både miljøet og din elregning. Uanset om du er i et travlt hotelkøkken eller blot ønsker at have et lager af dine yndlingsfødevarer derhjemme, vil denne fryser levere ydeevne, du kan stole på.

Giv dig selv og dit køkken den fordel, det fortjener, med SARO Fryser Model GN 700 BT PRO. Oplev det perfekte match mellem design og funktionalitet, og se frem til madlavningsoplevelser, der er mere inspirerende og mere effektiv end nogensinde før.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Fryser Model GN 700 BT PRO”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.