SARO Fryser med glaslåger – 1006 liter – model GTK 930 PRO

31.590 kr.

Opdag SARO Fryser med glaslåger, 1006 liter – ideal til professionel opbevaring, energieffektivitet og hurtig oversigt over indholdet. Perfekt til dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301862636469 Kategori:

Fryseren med glaslåger – SARO GTK 930 PRO er ikke bare en fryser, men en elevatør af forretningsmuligheder og kundetilfredshed. Med sine imponerende 1006 liter kapacitet er denne fryser designet til at imødekomme det stigende behov for effektiv opbevaring i dagens detail- og restaurationsbranche. Dens betagende design med glaslåger giver ikke blot adgang til dine frysevarer, men fungerer også som et visuelt fokuspunkt, der tiltrækker kunder og hæver dit produktudvalg til nye højder.

Det robuste kabinet af stål, der er belagt med sort pulverlakering, sikrer ikke kun holdbarhed, men også en moderne og stilren æstetik. Kombinationen af det stålmateriale med det stilfulde sortmalede aluminiumsinteriør giver denne fryser en professionel fremtoning, der passer perfekt ind i enhver butik eller restaurant. Det er den type fryser, der ikke blot tjener sit formål, men også præsenterer dit vareudbud på bedste vis.

SarO GTK 930 PRO står ud med sine to selvlukkende glasdøre, der er udstyret med en specialdesignet, opvarmet film. Denne innovative funktion forhindrer dug og sikrer altid klart overblik over dine produkter, hvilket giver kunderne mulighed for at se og vælge det, de ønsker, uden forhindringer. Ingen flere stoppede køer eller skuffede kunder – med denne fryser er dine frystilbud tilgængelige og synlige på alle tidspunkter.

De 10 højdejusterbare hylder er perfekt tilpasset til at rumme forskellige størrelser og former af dine varer. Uanset om du har isterninger, frysetørrede grøntsager, eller gourmetis, kan du optimere pladsen bedst muligt og sikre, at dine produkter præsenteres fremragende og organiseret. Den medfølgende prisliste sikrer, at kunderne nemt kan identificere og vælge de ønskede varer uden problemer.

Fryserens design er ikke kun æstetisk tiltalende; den er også bygget med det største fokus på effektivitet og ydeevne. Med sin energivenlige teknologi, sikrer fryseren en lavere energiregning og et bæredygtigt valg for din forretning. Den perfekte kombination af funktionalitet, holdbarhed og design gør SARO GTK 930 PRO til det ideelle valg for alle, der ønsker at mestre kunsten at opbevaring og visuel marketing.

Invester i SARO GTK 930 PRO, og oplev en ny dimension af frysekapacitet. Giv dine kunder det bedste udvalg i en fryser, der indbyder til udforskning og nysgerrighed. Din virksomhed fortjener det bedste, og med denne fryser kan du garantere det. Gør din fryser til dit bedste salgsargument og lad butikkerne og kunderne tale om dine varer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Fryser med glaslåger – 1006 liter – model GTK 930 PRO”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.