SARO Kummefryser Model BD 401 S – 378 liter

10.660 kr.

Oplev SARO Kummefryser Model BD 401 S med 378 liter kapacitet og energivenlig drift. Perfect til opbevaring af madvarer i lang tid

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301454663543 Kategori:

Opdag den ultimative fryseoplevelse med SARO Kummefryser Model BD 401 S, en fryser designet til både funktionalitet og stil. Dette imponerende apparat rummer hele 378 liter, hvilket gør det til det perfekte valg for familier eller mindre virksomheder, der har brug for en stor opbevaringskapacitet til frosne varer. Med sit elegante, hvide, pulverlakerede stål kabinet og et indre i holdbart aluminium, tilbyder denne fryser både en moderne æstetik og en robust konstruktion, der er beregnet til at holde i mange år.

SARO Kummefryser er ikke bare praktisk; den er også udstyret med en række avancerede funktioner, der sikrer, at din mad opbevares under optimale forhold. Den digitale temperaturstyring fra DIXELL giver dig præcis kontrol over indstillingerne, så du nemt kan justere temperaturen alt efter dine behov. Det intuitive panel gør det let at aflæse og justere, hvilket sikrer, at dine madvarer forbliver i den bedste tilstand – friske og velsmagende.

Med et 4-stjernet fryserum, der er velegnet til langvarig opbevaring af fødevarer, kan du fryse dine varer i op til 12 måneder. Denne fryser er ideel til alt fra kød og fisk til frugt og grøntsager, hvilket giver dig mulighed for at sprede indkøbene over længere tid og sikre, at du altid har et udvalg af sunde frokostmuligheder lige ved hånden. Den rummelige indretning inkluderer to praktiske kurve, der måler 330 mm i bredden, 544 mm i dybden og 320 mm i højden, hvilket gør det let at organisere og finde dine frysevarer.

Energibesparelse er også et centralt element i designet af SARO Kummefryser. Den er konstrueret med højisolerende materialer, som hjælper med at holde energiforbruget på et minimum, samtidig med at fryserens indhold holdes iskoldt. Dette giver ikke kun en besparelse på elregningen, men er også en lille hjælp til miljøet.

Det rustfri stållåg tilfører et touch af elegance og styrke, mens den tætsluttende konstruktion forhindrer uønsket varmeindtræk og sikrer, at temperaturen forbliver stabil. Det betyder, at du kan føle dig tryg ved, at dine madvarer altid opbevares optimalt, uanset hvad.

Uanset om du er en passioneret kok, der gerne vil have friske ingredienser lige ved hånden, eller blot ønsker en pålidelig fryseløsning til din husstand, vil SARO Kummefryser Model BD 401 S uden tvivl opfylde dine behov. Det er mere end bare en fryser; det er en investering i kvalitet og bekvemmelighed, der gør dit liv lettere og mere organiseret. Vælg SARO og oplev forskellen i både opbevaring og bekvemmelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Kummefryser Model BD 401 S – 378 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.