SARO Fryser – 386 liter – model ACE 430 CS PO

13.932 kr.

Oplev SARO Fryser ACE 430 CS PO med 386 liter kapacitet, energibesparende teknologi og stilrent design – ideel til både privat og erhverv brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300482748180 Kategori:

SARO Fryseren på 386 liter, model ACE 430 CS PO, er en uundgåelig tilføjelse til dit køkken, restaurant eller butik, hvor opbevaring af madvarer er essentielt. Denne fryser kombinerer funktionalitet med fremragende design og er skabt til at opfylde de højeste standarder for både kvalitet og brugervenlighed.

Fryserens kabinet er udført i holdbart, plastbelagt stål i en elegant hvid farve, der gør den til et stilfuldt og moderne element i ethvert miljø. Den indvendige del af fryseren er også i hvid plastik, hvilket giver et rent og hygiejniske look, der gør rengøring til en leg. Du får ikke blot en fryser; du får en pålidelig partner, der sørger for, at dine madvarer forbliver friske og velsmagende i lang tid.

Med sin rummelige kapacitet på 386 liter har du rigelig plads til alt fra store portioner is til opbevaring af kød, grøntsager og færdigretter. Fryseren har en dør, der er selvlukkende og låsbar, hvilket sikrer, at dine varer altid er beskyttet mod uønsket adgang. Dørstoppen er udskiftelig, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din fryser til dit rum og dine præferencer.

Den SARO Fryser er udstyret med seks fordampergitre, som giver dig mulighed for at organisere dine madvarer effektivt og finde det, du leder efter. Det faste design af rummene gør, at du nemt kan inddele dem i forskellige kategorier såsom snacks, frosne grøntsager eller bagevarer, alt imens du kan udnytte hele frysekapaciteten.

Digital temperaturstyring sikrer, at du har præcis kontrol over fryserens indre klima. Uanset om det er varme sommerdage eller kolde vinteraftener, kan du med ét tryk på en knap få den ønskede temperatur for at beskytte dine madvarer bedst muligt. Fryseren er også udstyret med statisk køling, der hjælper med at opretholde en jævn temperatur i hele enheden, hvilket yderligere forlænger holdbarheden af dine varer.

Den manuelle afrimning gør det muligt for dig at holde fryseren i topform, så du altid kan nyde fordelene ved denne fantastiske appliance. Designet er velegnet til alle klimaklasser, hvilket sikre, at den fungerer optimalt uanset hvor du befinder dig.

Vælg SARO Fryseren ACE 430 CS PO, hvis du ønsker effektiv opbevaring af dine madvarer, der kombinerer holdbarhed, stil og brugervenlighed. Invester i en fryser, der ikke kun beskytter dine fødevarer, men også udstråler kvalitet og gennemtænkt design. Med SARO fås den ultimative løsning til din opbevaring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO Fryser – 386 liter – model ACE 430 CS PO”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.