SARO ventileret fryser – 2 glasdøre model D 920 – 1079 liter

27.432 kr.

Opdag SARO ventileret fryser med 2 glasdøre og 1079 liter kapacitet. Ideel til effektiv opbevaring og nem adgang til dine varer. Kvalitet og design i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300308553120 Kategori:

SARO ventileret fryser med 2 glasdøre er den ideelle løsning til både professionelle og private miljøer, hvor opbevaring af frysevarer skal være både funktionelt og elegant. Med et rummeligt indhold på 1079 liter tilbyder denne fryser en imponerende kapacitet, der gør det muligt at opbevare alt fra is til gourmetfødevarer, alt sammen på en klar og overskuelig måde.

Den slanke, hvide overflade i stålemaljeret materiale giver et stilrent og moderne udtryk, der passer ind i enhver indretning. Det robuste kabinet sikrer desuden holdbarhed og lang levetid, hvilket gør SARO fryseren til en pålidelig investering. Det indvendige skab, der er lavet af letmetal, gør det nemt at rengøre og vedligeholde, samtidig med at det forhindrer ophobning af is og frost, hvilket sikrer optimal ydeevne og energieffektivitet.

De to glasdøre i denne fryser er selvlukkende og låsbare, hvilket ikke blot giver et elegant udseende, men også en praktisk løsning til opbevaring af madvarer. Glasdørene gør det muligt for dig at se indholdet uden at åbne fryseren, hvilket sparer energi og gør det lettere at finde de ønskede produkter hurtigt. Den indbyggede LED-belysning, som er separat omskiftelig, tilføjer endnu en dimension af bekvemmelighed ved at oplyse indholdet, så du aldrig skal kæmpe med at finde det, du leder efter, selv i de mest travle stunder.

Med 8 justerbare gitre kan du tilpasse fryserens indretning efter dine specifikke behov, uanset om du skal opbevare store kasser med frosne fødevarer eller mindre pakker. Dette alsidige design gør det lettere at organisere og finde dine varer, hvilket skaber en mere effektiv arbejdsplads, hvorefter du kan tilbringe mere tid på det, du elsker, i stedet for at lede efter det, du skal bruge.

Den digitale temperaturstyring fra DIXELL giver dig præcis kontrol over fryserens indre, så du kan indstille temperaturen mellem -18 til -24 °C, hvilket sikrer, at alle dine frysevarer opbevares ved de optimale forhold. Den automatiske afrimning betyder, at du sparer tid og besvær med manuel afrimning, og sikrer, at fryserens ydeevne altid er på sit højeste.

SARO ventileret fryser er ikke bare en fryser; det er en garanti for, at dine madvarer opbevares sikkert, effektivt og stilfuldt. Uanset om du ejer en restaurant, café eller blot ønsker at organisere dit hjemmedesign, vil denne fryser helt sikkert leve op til dine forventninger og mere til. Investér i en fryser, der kombinerer innovation, funktionalitet og æstetik – invester i SARO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO ventileret fryser – 2 glasdøre model D 920 – 1079 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.