SARO ventileret fryser – 2/1 GN beholder model KYRA GN 1400 BT – 1476 liter

22.383 kr.

Opdag SARO ventileret fryser med 1476 l kapacitet, der sikrer effektiv opbevaring og optimal temperaturkontrol til din professionelle køkkenløsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300093317630 Kategori:

Oplev den perfekte løsning til professionel opbevaring af dine fødevarer med SARO ventileret fryser, model KYRA GN 1400 BT. Denne 2/1 GN beholder med et imponerende volumen på 1476 liter er designet til at imødekomme de strenge krav fra restauranter, kantiner og storkøkkener, hvor kvalitet og sikkerhed er altafgørende.

Fryseren er fremstillet i robust rustfrit stål, hvilket ikke blot sikrer en lang levetid, men også gør den let at rengøre. Det elegante og tidløse design passer ind i ethvert professionelt miljø og giver samtidig en hygiejnisk opbevaringsløsning. De to døre er selvlukkende og låsbare, hvilket giver ekstra sikkerhed og beskytter indholdet mod unødig risiko.

Med SARO fryserens seks højdejusterbare gitre (2/1 GN) får du fleksibilitet til at organisere dine fødevarer, så du nemt kan få adgang til dem, du har brug for. Uanset om du opbevarer store mængder kød, fisk eller grøntsager, kan du tilpasse hylderne til at imødekomme dine specifikke behov.

Den digitale temperaturregulering fra DIXELL sikrer, at dine varer altid opbevares under optimale forhold. Med en temperaturspænding fra -18 °C til -22 °C kan du være sikker på, at dine fødevarer forbliver friske og sikre i længere tid. Sammensætningen af 65 mm isolering gør, at fryseren arbejder effektivt, hvilket reducerer energiforbruget og driftsomkostningerne.

En af de mest avancerede funktioner i denne fryser er den ventilerede luftkøling. Denne teknologi sikrer en jævn og hurtig distribution af kold luft, hvilket minimerer temperaturforskelle og bevarer kvaliteten af dine produkter. Automatisk afrimning betyder, at du slipper for den tidskrævende opgave med manuel afrimning, så du kan fokusere på det, du gør bedst – at levere vidunderlige måltider til dine kunder.

SARO ventileret fryser er ikke kun en praktisk investering for dit køkken, men også en bæredygtig løsning, der bidrager til en ansvarlig drift. Den er designet med fokus på energieffektivitet, hvilket ikke blot gavner miljøet, men også din bundlinje.

Kort sagt, med SARO ventileret fryser model KYRA GN 1400 BT får du en pålidelig, rummelig og effektiv fryseløsning, der lever op til de høje standarder i den professionelle fødevaresektor. Oplev en verden af bekvemmelighed og effektivitet, der fremskynder dine operationer og sikrer den bedst mulige opbevaring af dine fødevarer. Tag skridtet mod en bedre fremtid i dit køkken i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SARO ventileret fryser – 2/1 GN beholder model KYRA GN 1400 BT – 1476 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.