Tilbud!
,

Fryseskab 186 x 60 cm Hvid – Siemens iQ500 – GS36NAWEP

Original price was: 13.299 kr..Current price is: 7.856 kr..

Oplev Siemens iQ500 fryseskab med rummelig opbevaring, energieffektivitet og smart teknologi, der holder dine fødevarer friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481301947825252 Kategorier: ,

Oplev en ny dimension af fryseopbevaring med Siemens iQ500 fryseskab, designet til at imødekomme de moderne behov for effektivitet og plads. Dette fryseskab i elegant hvid finish måler 186 x 60 cm, hvilket gør det til et ideelt valg, selv i mindre køkkener, hvor hver centimeter tæller. Det er ikke kun en fryser; det er en livsstilsopgradering.

Med et generøst nettovolume på 242 liter har du rigelig plads til at opbevare dine yndlingsmadvarer, fra det daglige til de særlige festretter. Den imponerende frysekapacitet på 18 kg pr. 24 timer sikrer, at du hurtigt kan fryse friske råvarer, så de bevarer deres smag og næringsværdi. Uanset om du vil fryse frugter, grøntsager, kød eller fisk, vil dette fryseskab levere resultaterne, du ønsker.

Energiklassen E gør det til en økonomisk løsning i det lange løb. Med et årligt energiforbrug på kun 234 kWh er du i stand til at reducere dine elregninger og samtidig tage ansvar for miljøet. Siemens iQ500 er designet med effektive isoleringsteknologier, der reducerer energiforbruget, uden at gå på kompromis med ydeevne og kapacitet.

SuperFreeze-funktionen er en gamechanger, når det kommer til hurtig frysning. Denne funktion gør det muligt at fryse store mængder mad hurtigt, hvilket er perfekt, når du har været på indkøb eller har overskud fra madlavningen. Du kan trygt opbevare dine madvarer, velvidende at de vil blive fryset hurtigt og effektivt, hvilket bevarer deres struktur, smag og næringsindhold.

En anden stor fordel ved Siemens iQ500 fryseskabet er, at det har en opbevaringstid i tilfælde af strømsvigt på op til 9 timer. Dette sikrer, at dine fødevarer er beskyttet, selv under uforudsete omstændigheder. Med et lydniveau på blot 39 dB er denne fryser så stille, at du næppe vil bemærke, at den er der, hvilket gør den ideel til åbne køkkenløsninger og stuer.

Siemens iQ500 er mere end blot et fryseskab; det er et værktøj til at skabe en sund og bæredygtig livsstil. Med funktioner, der fokusere på hastighed, effektivitet og plads, kan du tage kontrol over din madopbevaring og gøre meal prep til en leg. Gør dit køkken til et samlingspunkt for kvalitet og innovation med Siemens iQ500 fryseskabet, der effektivt opfylder alle dine frysebehov. Uanset om du er en travl familie, en madentusiast eller blot ønsker at have et velorganiseret frysesystem, så er dette fryseskab det perfekte valg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fryseskab 186 x 60 cm Hvid – Siemens iQ500 – GS36NAWEP”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.