Tilbud!
,

Integrerbar fryser 177.2 x 55.8 cm fladhængsel med dæmpet lukning (soft close) – Siemens iQ700 – GI81NHNE0

Original price was: 19.499 kr..Current price is: 12.275 kr..

Oplev den stilfulde Siemens iQ700 integrerbare fryser med soft close, der maksimerer pladsen og holder dine fødevarer friske længere. Perfekt til små hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481300784611448 Kategorier: ,

Træd ind i en verden af effektivitet og elegance med Siemens iQ700 integrerbare fryser, der kombinerer moderne teknologi med stilfuld indretning. Denne fryser er ikke blot et apparat, men en uundgåelig partner, der vil forvandle din madopbevaring til en oplevelse af bekvemmelighed og innovation. Med sine mål på 177,2 x 55,8 cm er den designet til at passe perfekt ind i dit køkken og smelter harmonisk sammen med dit interiør, så du kan bevare et sammenhængende og æstetisk udtryk.

Med en imponerende kapacitet på 212 liter er denne fryser ideel til den moderne husstand, der ønsker at opbevare alt fra dagligvarer til lækre forberedte måltider. Den optimerede frysekapacitet på 14 kg pr. 24 timer sikrer, at du kan fryse friske råvarer hurtigt og effektivt, hvilket hjælper med at bevare næringsstoffer og smag. Det innovative superFreeze-system giver dig mulighed for at fryse nye fødevarer hurtigere end nogensinde, så du kan udnytte sæsonens frugter og grøntsager uden at bekymre dig om spild.

Siemens iQ700 fryseren er designet med energibesparelse for øje. Med en energiklasse E og et årligt energiforbrug på blot 235 kWh, kan du være sikker på, at du vælger en fryser, der ikke kun er skånsom mod miljøet, men også mod din pengepung. Det gør denne fryser til det perfekte valg for både den miljøbevidste forbruger og dem, der ønsker at optimere deres husstands driftsomkostninger.

Den integrerbare fryser er ikke kun funktionel; den er også bygget med brugervenlighed i tankerne. Den er udstyret med et fladhængsel og en dæmpet lukning (soft close), der giver en blid og lydløs lukning af døren. Dette er især nyttigt i hektiske køkkenmiljøer, hvor hver detalje tæller. Den intelligente design tænker på din hverdag, så du ikke bliver distraheret af unødvendige støjende dørlukninger.

Indvendigt finder du en velorganiseret fryser, der giver dig mulighed for at opbevare dine fødevarer effektivt. Hylderne og skufferne er designet til at maksimere opbevaringspladsen og give dig nem adgang til dine frysevarer. Med den letforståelige betjening og det klare LED-lys, er det nemt at finde det, du leder efter, selv i de mørkere hjørner.

Med Siemens iQ700 fryseren i dit køkken får du ikke kun en fryser, men en enhed, der lover at gøre din madopbevaring mere effektiv, miljøvenlig og stilfuld. Tag skridtet mod en smartere og mere organiseret hverdag, og nyd godt af de fordelagtige funktioner og den pålidelige kvalitet, som Siemens altid tilbyder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Integrerbar fryser 177.2 x 55.8 cm fladhængsel med dæmpet lukning (soft close) – Siemens iQ700 – GI81NHNE0”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.