Tilbud!
,

Scandomestic SFS206W Fryseskab

Original price was: 5.619 kr..Current price is: 4.495 kr..

Oplev Scandomestic SFS206W fryseskab med energivennlig drift, rummeligt design og stilrent udseende – perfekt til moderne hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652600485232423 Kategorier: ,

Oplev den perfekte kombination af funktionalitet og stil med Scandomestic SFS206W Fryseskab, der bliver en uundgåelig del af dit køkken eller bryggers. Med en imponerende kapacitet på 177 liter er dette fryseskab designet til at imødekomme alle dine opbevaringsbehov. Uanset om du ønsker at fryse en stor portion af dine hjemmelavede lasagner, opbevare frugter og grøntsager til juicing eller have plads til isterninger til festlige anledninger, så vil dette fryseskab være et pålideligt valg.

Målene på 144 cm i højden, 54 cm i bredden og 57 cm i dybden gør, at fryseskabet nemt passer ind i de fleste hjem, samtidig med at det giver dig masser af plads til at organisere dine madvarer efter kategori. Du vil sætte pris på de fem rummelige skuffer, der giver dig mulighed for at holde dine frosne varer pænt adskilt og let tilgængelige. Hertil kommer den ekstra hylde, som tilføjer fleksibilitet i opbevaringen og gør det muligt at udnytte den lodrette plads optimalt.

Et af de mest bemærkelsesværdige features ved Scandomestic SFS206W er dens evne til at fungere under udfordrende omgivelser, da den tåler temperaturer helt ned til -15 grader. Dette betyder, at du ikke længere behøver at bekymre dig om, hvordan dit fryseskab vil klare sig i kolde garager eller kølerum. Det er en perfekt løsning for dem, der bor i områder med varierende klima, og som ønsker at have pålidelig fryseopbevaring, uanset sæsonen.

Fryseskabet er også energivenligt klassificeret som energiklasse E. Dette sikrer, at du kan fryse dine madvarer uden at bekymre dig om høje elregninger. En bæredygtig løsning, der tager hensyn til både økonomi og miljø, hvilket er en vigtig faktor i dag. Scandomestic har formået at kombinere moderne teknologi med energibesparende design, så du kan nyde godt af en smartere husholdning.

Det stilrene hvide design giver et tidløst udtryk, der passer ind i enhver indretning. Uanset om dit hjem er moderne, klassisk eller minimalistisk, vil SFS206W bidrage til at fuldende udseendet af din køkkenindretning. Det er nemt at rengøre, så du kan holde dit fryseskab frisk og pænt, hvilket kun tilføjer til din daglige bekvemmelighed.

Alt i alt er Scandomestic SFS206W Fryseskab en ideel løsning for hjemmet, hvor plads og funktionalitet går hånd i hånd. Giv dig selv muligheden for at være kreativ i køkkenet ved altid at have de rette ingredienser til rådighed, og nyd trygheden ved et kvalitetsprodukt, der er bygget til at holde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scandomestic SFS206W Fryseskab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.