Tilbud!
,

Rustfri fryseskab GN2/1 – RF1420

Original price was: 26.638 kr..Current price is: 21.311 kr..

Opdag vores rustfri fryseskab GN2/1 – RF1420 med energieffektivitet og stort opbevaringsrum, ideelt til professionelle køkkener og restauranter.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930302060296545 Kategorier: ,

Oplev vores fantastiske Rustfri fryseskab GN2/1 – RF1420, der er designet til både professionelle og private brugere, som ønsker det bedste inden for fjernelse af frost og opbevaring. Med en imponerende kapacitet og alsidige funktioner er dette fryseskab ikke bare et apparat; det er en uundgåelig del af dit køkken, der hjælper dig med at opretholde den bedste kvalitet af dine madvarer.

Fryseskabet er fremstillet af rustfrit stål, hvilket sikrer både holdbarhed og en elegant finish, der passer ind i ethvert køkkenmiljø. Det rustfrie design gør det nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for skader og korrosion, hvilket gør det til en ideel løsning for professionelle køkkener, hvor hygiejne og vedligeholdelse er altafgørende. Det ventilationskølesystem, der er indbygget i skabet, sikrer en jævn og effektiv distribution af kulde, hvilket bevarer friskheden af dine madvarer og forhinder isdannelse, selv ved høj belastning.

Med et temperaturinterval fra -24 til -18 °C kan du være sikker på, at dine produkter opbevares i de optimale forhold. Uanset om du opbevarer iskolde ingredienser til dit næste måltid, is eller frosne varer, garanterer fryseskabet, at kvaliteten og friskheden bevares. Det er perfekt til restauranter, cateringvirksomheder eller selv de mest ambitiøse hjemmekokke, der ønsker at have det bedste af det bedste.

Fryseskabet er udstyret med selvlukkende døre, der giver dig bekvemmelighed og sikrer, at temperaturen forbliver konstant. De justerbare GN2/1 hylder giver dig fleksibilitet til at organisere dine varer, så du nemt kan finde præcis det, du har brug for. Uanset om det er dybe skåle, tallerkener eller kasser med ingredienser, kan du tilpasse pladsen indeni skabet så den passer til dit behov.

Funktionaliteten stopper ikke her; de kraftige hjul, der er monteret på fryseskabet, gør det let at flytte rundt i dit køkken eller opbevaringsrum efter behov. Uanset om du skal gøre rent eller ændre på din køkkenopsætning, vil du sætte pris på den enkle mobilitet, dette fryseskab tilbyder.

Det har en brutto volumen på 1410 liter og en nettovolumen på 1325 liter, hvilket giver dig en betydelig mængde plads til at opbevare alle dine fryseprodukter. Men vær ikke bange for at gå på kompromis med stilen for funktionalitet; dette fryseskab er også designet til at se godt ud i dit rum, med stilfulde linjer og et professionelt look, der vil imponere dine gæster.

Kort sagt er Rustfri fryseskab GN2/1 – RF1420 et uundgåeligt element for dem, der tager omhu med opbevaring af madvarer alvorligt. Med sin kombination af holdbarhed, effektivitet og æstetik vil dette fryseskab hurtigt blive en uundgåelig del af dit køkken eller din virksomhed. Gør madopbevaring til en leg – vælg det bedste, vælg RF1420.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustfri fryseskab GN2/1 – RF1420”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.