Tilbud!
,

Saladette fryser GN//1-SA910BT

Original price was: 11.810 kr..Current price is: 9.448 kr..

Oplev Saladette fryser GN//1-SA910BT med energieffektiv køleteknologi og rummelig opbevaring, perfekt til friske ingredienser i dit køkken

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301757700890 Kategorier: ,

Opdag den banebrydende Saladette fryser GN//1-SA910BT, en perfekt løsning til professionelle køkkener, der stræber efter kvalitet, kapacitet og kreativitet i madlavningen. Denne fryse-enhed, der er fremstillet i robust rustfrit stål, er ikke blot et apparat – det er en uundgåelig partner for enhver chefkok, der ønsker at bringe innovation ind i sit køkken.

Med en digital kontrol og et temperatur-display, der giver mulighed for præcis overvågning, kan du nemt sikre, at dine ingredienser opbevares under optimale forhold. Temperaturintervallet fra -20 til -10 °C sikrer, at dine friske råvarer forbliver på det højeste niveau af kvalitet og smag, hvilket er essentielt for at levere uforglemmelige madoplevelser. Uanset om du arbejder med sprøde salater, farverige grøntsager eller delikate desserter, vil denne fryser holde alt friskt og lækkert.

En af de mest imponerende funktioner ved Saladette fryseren er dens effektive kølesystem med ventilator, som sørger for en jævn og hurtig køling. Dette betyder, at dine produkter ikke blot opbevares sikkert; de beskyttes også mod skader og tab af smag, så du kan sikre, at hver ret, der forlader dit køkken, er en sand fornøjelse for sanserne. Den intelligente temperaturregulering skaber den ideelle atmosfære for opbevaring af diverse ingredienser, hvilket er særligt vigtigt for catering, restauration og bageri-sektoren.

Saladette fryseren er udstyret med justerbare fødder, der gør det let at tilpasse højden og placeringen alt efter dit køkkens opbygning. Du kan skabe den ideelle arbejdsplads uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Desuden bidrager den kompakte størrelse og det elegante design af rustfrit stål til et stilrent og professionelt udseende i dit køkken, hvilket gør den til et attraktivt element i dit arbejdsmiljø.

Med en brutto/netto vægt på henholdsvis 96 og 86 kg, samt et brutto/netto volumen på 260 og 230 liter, har denne fryser en imponerende kapacitet, der kan rumme selv de mest krævende behov. Uanset om du er en lille café eller en stor restaurant, vil denne fryser opfylde dine krav til opbevaring af fødevarer. Den robuste konstruktion sikrer desuden en lang levetid, så du får maksimal værdi for pengene.

Invester i Saladette fryser GN//1-SA910BT i dag, og oplev hvordan denne multifunktionelle fryse-enhed kan forvandle din madlavningsoplevelse. Gør høj kvalitet og effektivitet til en central del af dit køkken, og lad kreativiteten blomstre. Med denne fryser i dit arsenal er du klar til at imponere dine kunder gang på gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Saladette fryser GN//1-SA910BT”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.