Tilbud!
,

Rustfri fryseskab – RF1010

Original price was: 24.095 kr..Current price is: 19.276 kr..

Oplev RF1010 rustfri fryseskab med energieffektiv teknologi og stilrent design der holder dine fødevarer friske og sikre i lang tid.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300939900617 Kategorier: ,

Forestil dig et fryseskab, der ikke blot er en praktisk opbevaringsløsning, men også en stilfuld tilføjelse til dit køkken eller erhvervslokale. Med Rustfri fryseskab – RF1010 får du den perfekte kombination af funktionalitet og elegance. Dette fryseskab er designet til at imødekomme alle dine frysebehov, samtidig med at det præsenterer sig i et smukt rustfrit stål, der tilføjer et moderne præg til ethvert rum.

RF1010 er udstyret med vendbare, skummede døre, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse skabets åbning til dit køkkenlayout. Uanset om du har brug for at åbne døren fra venstre eller højre, tilpasser dette fryseskab sig dine behov. Derudover er det designet med selvlukkende døre, som sikrer, at låget altid lukker ordentligt, hvilket forhindrer kold luft i at undslippe og hjælper med at opretholde den ideelle frysetemperatur.

Med et temperaturinterval på -24 til -18 °C sikrer RF1010, at dine madvarer forbliver friske og velsmagende i længere tid. Uanset om du opbevarer kød, grøntsager, is eller andre fryseprodukter, kan du stole på, at dette fryseskab holder dem i optimal tilstand. Den ventilerede køling skaber en jævn temperaturfordeling inde i skabet, hvilket yderligere forbedrer fryseoplevelsen.

En bemærkelsesværdig funktion ved RF1010 er de justerbare hylder. Du kan skræddersy indretningen af fryseskabet, så det passer til dine specifikke opbevaringsbehov. Uanset om du har brug for at gemme store fade eller små beholdere, kan du ændre hyldernes placering for at maksimere din opbevaringskapacitet. Det betyder, at du nemt kan organisere dine madvarer og finde det, du har brug for, uden besvær.

Det robuste design inkluderer også kraftige hjul, der gør det let at flytte fryseskabet rundt efter behov. Hvis du har brug for at ændre din opsætning eller rengøre gulvet, kan du nemt skubbe det på plads uden at beskadige dine gulve. Dette fryseskab er ikke bare en stationær enhed; det er en alsidig løsning, der skaber funktionalitet i din hverdag.

Med en brutto-/nettovægt på henholdsvis 194/189 kg og en brutto-/nettovolumen på 9 m³, tilbyder RF1010 mulighed for at opbevare store mængder mad og ingredienser. Uanset om du er en ivrig kok i hjemmet eller driver en restaurant, sikrer dette fryseskab, at du altid har de nødvendige ingredienser lige ved hånden.

Gør dit liv lettere og mere organiseret med Rustfri fryseskab – RF1010. Det er mere end bare et fryseskab; det er en investering i kvalitet, holdbarhed og stil. Så tag skridtet mod at forbedre din fryseoplevelse og oplev forskellen med RF1010.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustfri fryseskab – RF1010”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.