Tilbud!
,

Rustfri fryseskab GN 2/1 – GUF70

Original price was: 13.496 kr..Current price is: 10.496 kr..

Opdag vores rustfri fryseskab GN 2/1 – GUF70 med energieffektiv drift og plads til alle dine råvarer. Optimal opbevaring til professionelle køkkener

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300720548462 Kategorier: ,

Opdag helt nye muligheder i dit storkøkken med vores fantastiske rustfri fryseskab GN 2/1 – GUF70. Dette fryseskab er ikke blot et apparat, men en uundgåelig allieret i din gastronomiske rejse. Med sin robuste konstruktion i rustfrit stål, er det designet til at modstå tidens tand og de travle omgivelser i et professionelt køkken. Den stilrene overflade tilføjer ikke blot et moderne præg, men sikrer også, at du nemt kan holde det rent og hygiejnisk.

Med sine rummelige dimensioner og intelligente design er fryseskabet optimeret til at imødekomme kravene fra selv de mest travle køkkener. De justerbare hylder giver dig fleksibiliteten til at tilpasse opbevaringspladsen præcist efter dine behov, uanset om du skal opbevare store portioner råvarer eller mindre delikate ingredienser. Desuden har fryseskabet kapacitet til GN2/1 gastrobakker, hvilket gør det ideelt til alsidig opbevaring af både frisk og dybfrosset mad.

Indbygget i fryseskabets design er en avanceret køleteknologi, der sikrer en konstant temperatur og optimal opbevaring af dine madvarer. Dette er altafgørende for at bevare smag, tekstur og næringsindhold. Uanset om du har brug for at fryse kød, grøntsager eller færdigretter, kan du være sikker på, at dine produkter vil forblive i den bedst mulige stand. Den effektive isolering bidrager også til en reduceret energiforbrug, hvilket ikke kun er godt for miljøet, men også vil reducere dine driftsomkostninger.

Fryseskabet er nemt at betjene med intuitive kontroller og et tydeligt display, hvilket gør det let at indstille og overvåge temperaturen. Derudover er det udstyret med en støjsvag, men effektiv kompressor, så du kan opretholde et behageligt arbejdsmiljø i dit køkken.

GUF70 fryseskabet er mere end blot funktionelt; det er skabt til at inspirere. For professionelle kokke og cateringfirmaer giver det dig ro i sindet, så du kan fokusere på det, du elsker mest – at lave lækre måltider. Du tager ikke kun dine ingredienser til fryseren, men du skaber også en platform for eksperimenterende madlavning, hvor du trygt kan opbevare dine mest kreative opskrifter.

Giv dit køkken det kvalitetsudstyr, det fortjener, og invester i vores rustfrie fryseskab GN 2/1 – GUF70. Det vil ikke blot forbedre din hverdag, men også hjælpe dig med at tage din madlavning til nye højder. Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, vil dette fryseskab blive en central del af dit køkken og sikre, at dine råvarer opbevares sikkert og effektivt. Velkommen til en hverdag med kvalitet og stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustfri fryseskab GN 2/1 – GUF70”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.