Tilbud!
,

Kummefryser – Digital – 488 liter

Original price was: 11.695 kr..Current price is: 9.356 kr..

Oplev vores rummelige kummefryser med digital styring og 488 liter kapacitet – ideel til opbevaring af madvarer med optimal energi-effektivitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300440939900 Kategorier: ,

For enhver cateringvirksomhed er opbevaring af fødevarer en uundgåelig del af driften, og vores digitale kummefryser med en imponerende kapacitet på 488 liter er det perfekte valg til at sikre, at dine ingredienser og færdigretter forbliver friske og velsmagende. Designet med fokus på både funktionalitet og energieffektivitet, er denne kummefryser en uundgåelig investering for restauranter, caféer, kantiner og alle, der ønsker at skabe enestående madoplevelser.

Med en dybde, der gør det let at komme til de bagerste dele, giver kummefryseren en smart opstabling af madvarer. Det innovative design muliggør nem adgang til selv de mest gemte varer, så du sparer tid i dit køkken og holder dit arbejde effektivt. Hver gang du åbner låget, får du ikke blot adgang til din mad, men også en mulighed for at holde fokus på en strømlinet service og perfekte anretninger.

En vigtig funktion i vores kummefryser er det digitale panel, der giver dig præcis kontrol over temperaturen. Du kan indstille fryseren til at nå de ønskede temperaturer hurtigt og effektivt, hvilket sikrer en optimal fryseproces for dine madvarer. Det digitale display er brugervenligt, så du nemt kan overvåge og justere indstillingerne efter behov. Denne funktion giver dig mulighed for at tilpasse opbevaringen til forskellige typer fødevarer, hvilket sikrer, at alt fra grøntsager til kød opbevares i de bedste forhold.

Det robuste ydre er ikke blot æstetisk tiltalende, men også designet til at kunne modstå travle køkkenmiljøer. Fremstillet af høj kvalitet galvaniseret stål, er kummefryseren let at rengøre og vedligeholde, hvilket er afgørende for at opretholde høj hygiejnestandard. Den effektive isolering bidrager til at minimere energiforbruget, så du kan føle dig godt tilpas med din investering, både økonomisk og miljømæssigt.

Denne kummefryser er også udstyret med praktiske opbevaringskurve, som giver mulighed for organisering og hurtig adgang til de mest brugte ingredienser. Uanset om du fryser store portioner eller små varer, giver hybriddesignen dig fleksibiliteten til at tilpasse opbevaringen til forestående events eller daglige behov.

Samlet set er vores digitale kummefryser med 488 liters kapacitet ikke blot et opbevaringsredskab, men en essentiel partner for ethvert cateringteam, der stræber efter at levere kvalitet og alt det bedste til deres kunder. Invester i din succes med denne uundgåelige fryser, der holder dine madvarer friske og giver dig friheden til at fokusere på det, der virkelig tæller – at skabe fantastiske måltider, der imponerer dine gæster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kummefryser – Digital – 488 liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.